Hur du uppfyller dina drömmar

Vid det här laget tror jag att de flesta känner till attraktionslagen men för er som inte vet vad det är, kommer här en kort förklaring. Attraktionslagen är en kosmisk lag och kort förklarat innebär det att lika attraherar lika. Du kan läsa mer om attraktionslagen här.

Jag tror i allra högsta grad att attraktionslagen fungerar, men har också med tiden insett att det krävs lite mer än bara ”rätt tänk” och känsla för att uppnå drömmar.

Siktar du för högt?

”sikta mot stjärnorna”, ”The sky´s the limit”……Det finns många fraser som ger oss inspiration och får oss att känna och tro att allt är möjligt, vilket är bra. Men dessa fraser talar sällan om för oss att,  för att uppnå våra drömmar så krävs oftast hårt arbete. Att uppfylla våra drömmar är inte alltid lika lätt som vi kanske tror. Det är alltid lättare att uppnå det vi drömmer om genom att ha båda ögonen öppna. Ju mer realistisk du är i ditt ”drömmande”, desto större chans har du att uppnå det du önskar.

Var försiktig med att romantisera

Det är lätt att bli kär i tanken på att flytta utomlands eller att säga upp sig från jobbet och äntligen starta det där cafét. Vissa kan tydligt se framför sig hur de äntligen kan leva på sina tavlor de målar, andra ser sig själva på en teaterscen. Allt detta är självklart fullt möjligt att uppnå, men det kräver ett stort engagemang för att göra det. Är man inte beredd på att jobba hårt så kommer det troligtvis aldrig bli av. Så, när du ”drömmer” är det också viktigt att hela tiden se till dig som person. Är du en person som skulle orka/vilja jobba hårt för att uppnå det du vill? Kanske behöver du ha dubbla jobb och jobba 200% ett tag för att sedan kunna jobba 100% med det du drömmer om.

Se över dina talanger

Du kanske alltid har drömt om att bli opera sångare, men det betyder inte att du kan ta en enda ton. Eller du kanske alltid har drömt om att springa ett maraton lopp, men orkar knappt gå ut med hunden. Självklart kan du träna upp både din sångröst samt din kondition. Men för att uppnå dina drömmar måste du först känna till ditt utgångsläge och framför allt vara ärlig mot dig själv. Det är en stor skillnad på ett intresse och en talang. Våra nära och kära har många gånger en tendens att boosta oss lite för mycket, ”det är klart du ska göra det”, ”du är ju som gjord för det” osv. Det är lätt för vår omgivning att peppa oss på det sättet och vi behöver även deras stöd. Men när det handlar om att uppfylla dina drömmar så måste du själv avgöra om du har de rätta talangerna, eller om du behöver börja med att slipa på dem.

Kostnad?

Pengar är oftast förknippat med våra drömmar på ett eller annat sätt. Oavsett om du vill starta eget företag eller resa jorden runt, så är det pengar som avgör utgången. Var därför noga med att räkna ut på ett ungefär vad din dröm skulle kosta att uppfylla i pengar.

Tid

Rom byggdes inte på en dag. På samma sätt kommer inte våra drömmar att uppnås på en dag. Försök att ha en så realistisk tidsplan som möjligt när det gäller att uppnå dina drömmar. Risken finns annars att du blir besviken och lägger allt på hyllan. Här är det också viktigt att du tänker år istället för veckor eller månader. Det bästa sättet är att dela upp din dröm i olika delar. Månad 1-3 ska du blir klar med vissa bitar, månad 4-6 ska du blir klar med andra bitar osv.

Sist men inte minst är det alltid bra att ha någon att bolla med, någon du litar på till 100%. Att dela med dig av hur du har tänkt och att få feedback på det kan visa sig vara ovärderligt. Var bara noga med att välja en person som förstår dig på alla plan och inte en person som bara vill bekräfta dig, oavsett vad du gör eller har tänkt att göra.

Allt detta tillsammans med attraktionslagen tror jag leder till att vi absolut kan uppnå det vi drömmer om. Jag har själv haft ett ganska dåligt tålamod genom åren och har insett att saker och ting tar tid. Under mina år som tarottolkare har jag hela tiden försökt att utveckla min verksamhet, ibland har jag försökt att byta bana. Oftast till något som jag inte har någon talang inom, det har också visat sig ganska snart. Jag har en tydlig dröm med min verksamhet som tarottolkare och jag börjar skymta ett resultat, även om det är en bit kvar!

Jag hoppas att du håller fast vid dina drömmar och att du uppnår allt det du vill uppnå.

Kom ihåg! – Den som vill förverkliga sina drömmar, måste först vakna.

//Paras

Behöver du hjälp med att se vilka möjligheter du har med dig för att uppnå det du drömmer om? Kontakta någon av våra duktiga rådgivare idag om du vill veta mer om spådom eller något runtomkring.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *