I-landsproblem

Tänk dig att det ringer på dörren och utanför står en person som dog för flera år sedan…..

Visst är den tanken både lite läskig men samtidigt spännande? Det handlar serien “The returned” om. En ganska välgjord serie som utspelar sig i en mindre stad i USA. Flera personer som dött återuppstår, alla i samma lilla stad.

Jag tittade på alla avsnitt i den första säsongen och måste säga att jag tyckte att det var en riktigt spännande serie. När sista avsnittet tar slut på ett oerhört spännande sätt så Googlar jag snabbt för att se när säsong 2 visas. Då får jag läsa att man valt att LÄGGA NER serien. Det kommer alltså ingen fortsättning.

Första tanken var – Nu får jag ju aldrig veta hur det gick och vad allt berodde på.

Andra tanken var – OJ!! Vilket I-landsproblem….

Vi omger oss dagligen av situationer som vi stör oss på, små som stora. Uttryck som ”det finns alltid de som har det värre” kanske inte biter på en när man är mitt uppe i det som upplevs som jobbigt eller irriterande, men det är en viktig tanke att alltid ha med sig.

I samma sekund som jag irriterar mig över att jag inte får se fortsättningen på en spännande serie så kämpar någon för sitt liv.

I samma sekund som jag ojjar mig över att jag behöver städa, flyr någon undan krig.

I samma sekund som jag oroar mig för om jag kan betala hyran i tid, får någon sitt hus sönderbombat.

I samma sekund som jag klagar över att jag inte vet vad jag ska laga till middag, dör någon av svält.

Ja, listan kan göras lång och jag inser ganska snabbt hur bra jag har det. I-landsproblem är också problem, men det gäller att ha lite perspektiv. Kanske förlorar man rätten att klaga när det finns de som har det värre?

Hursomhelst, lite irriterad är jag fortfarande över det antiklimax som uppstod när jag insåg att jag inte får se fortsättningen på serien, men jag kommer nog över den ”smällen”.

Vill ni se första (och sista) säsongen av ”The returned” så finns den på Netflix😊

 

//Paras

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + tjugo =