Korkade beslut

Korkade beslut är något vi lär oss av för att nästa gång kanske ta ett bättre beslut. Ibland lär livet oss en hel del, utan att vi ber om det. Förra året tog jag en hel del korkade beslut vilka jag har ångrat djupt. Konsekvenserna från de besluten hänger fortfarande med även om jag börjar se en ljusning. Det sägs ju att man aldrig ska ångra något, men jag vet inte om jag håller med.

Självklart är det aldrig bra att gräva ned sig eller älta, men ibland är det ganska skönt att få vara lite bitter ett tag, om inte annat är det fullt mänskligt. Jag vet att våra tankar formar våra liv och jag har inte för avsikt att bli en bitter person. Jag vill heller inte att mina felaktiga beslut ska forma den jag är, men konsekvenserna av de, formar mig vare sig jag vill det eller inte.

Man kan tycka att jag som tarottolkare inte ska kunna ta dumma beslut, men så enkelt är det inte. Ibland tar ivern och även egot över och då spelar det ingen roll vad korten säger. Förra året (2016) var jag inne i år 5 enligt numerologin. Under år 5 ska man helst inne dra igång nya projekt eller binda upp sig för något utan istället ta dagen som den kommer. Äventyrliga situationer är absolut något 5:an förespråkar, så länge de är kortsiktiga – typ bungyjump. Inte ens numerologin stöttade mig alltså i mina beslut, men det stoppade inte mig😊

”Allt sker av en anledning” – ja kanske, men jag vill nog tro att vi ibland skapar och sätter oss i situationer som vi hade klarat oss utan. Visst lärde jag mig en del läxor, problemet är att det är insikter jag hade redan innan. Einstein lär ha sagt, att definitionen av idioti är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Jag kan inte låta bli att känna mig träffad….

Om allt sker av en anledning så blir mitt jobb som tarottolkare och numerolog ganska överflödigt. Självklart finns det alltid olika vägar, en del är rätt andra otroligt fel. När vi väljer fel så tycker jag att det är på sin plats att ångra dessa beslut. Samtidigt kan livet ibland spela oss ett spratt. Fel vägar kan leda in oss på rätt vägar. De besluten jag tog ledde mig tillbaks till där jag var innan besluten togs, vilket jag är oerhört nöjd över idag. Men jag anser att den resan var rätt onödig och smått värdelös.

 

Jag är en ganska rastlös och impulsiv person och är rätt övertygad om att jag kommer att ta en del förhastade och ogenomtänkta beslut även framåt i livet. Jag kommer säkerligen att ångra dessa också. Men det är bättre att ångra det man har gjort än att ångra det som aldrig blev gjort.

Korkade beslut är trots allt en del av livet… Och vill du få en spådom hos oss för att kanske få ett hum om vilka beslut du kan komma att behöva ta kan du enkelt kontakta oss.

 

//Paras

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *