livet

Livet

Mitt liv består till 95% av arbete, vilket jag inte har något emot. Jag älskar mitt jobb och får jag inte lägga lite kort varje dag, så får jag abstinens. Men ibland tar jag mig lite ledigt och det gjorde jag igår kväll.

Vi passade på att hyra en film ”LIFE”, en klassisk Hollywood film med alla ingredienser man behöver för att i slutet av filmen känna att det var 2 väl investerade timmar. Filmen handlar om ett gäng astronauter som befinner sig i yttre rymden. På något sätt lyckas de ta prover från planeten Mars som de undersöker i sin rymdstation. Det de hittar är något bakterieliknande med celler osv. I sitt laboratorium lyckas de få ”liv” i det de funnit.

Utan att förstöra för mycket för er som tänkt titta på filmen, kan jag säga att en del komplikationer uppstår som sedan måste lösas.

På ett sätt en underhållande film som faktiskt väcker en hel del tankar. Jag tvivlar inte en sekund på att det finns liv utöver oss i universum. Det kan säkert finnas en del vetenskapliga fördelar med att hitta liv på andra planeter och kanske skulle vi få svar på mycket om våra egna liv och vårt ”ursprung”. Men jag kan inte se fascinationen i att söka efter liv på andra planeter när vi har så långt kvar när det kommer till att värdesätta livet på vår egen planet.

Vad är det som säger att eventuellt liv på andra planeter går att förena med livet på vår planet? Och vad är det som säger att livet på andra planeter skulle vara vänligt sinnade mot oss, när vi knappt kan vara det mot varandra?

Jag får lätt svindel av frågor som rör universum och det mesta som handlar om det är oerhört svårt att greppa. Kanske finns det människoliknande varelser på en annan planet någonstans ute i oändligheten som sitter med liknande funderingar – finns det liv utöver oss därute?

Vi får väl se vem som hinner hitta vem först? Vi eller Dem😊

Jag drar ett kort för dagen och får upp 6 i svärd som står för lugn, fokus och kanske en resa. Jag känner mig både lugn och fokuserad. Någon resa hinner jag nog inte med idag, då det är jobb som gäller hela dagen. Jag kanske hinner med en inre resa😊

Jag önskar er alla en underbar dag! Och om du har några funderingar eller vill få en spådom online kan du enkelt kontakta oss på Luckytarot.

//Paras

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *