MAIL FRÅGOR

Tarot

Tarot & Spådom på nätet!

Tarot är idag det mest populära redskapet för att sia om framtiden. Vi på Luckytarot har flera års erfarenhet av att vägleda människor med hjälp av tarotkort.

Betallinje: 0939-1414/ 19,90kr per minut

Fakturalinje: 08-57 860 330 / 19,90kr per minut

Spådom via mail

Om du inte vill ringa till oss, kan du istället ställa dina frågor via mail. Vi besvarar dina frågor så grundligt som möjligt. Betalningen sker via payson eller Swish. Klicka på “betala” knappen under det antal frågor du vill ställa om du vill betala via payson.

För att betala med Swish, skickar du din betalning för det antalet frågor du vill ställa till nummer 1230192724. I meddelandet skriver du “mailfrågor”

Svaren har du inom 3 arbetsdagar.

OBSERVERA! När du ställer dina frågor, var noga med att vara så konkret som möjligt. Frågor som “hur ser min framtid ut” besvaras inte. Är det något specifikt du undrar över, när det gäller din framtid, så fråga istället om det. Ex. “hur ser min ekonomi ut att utvecklas”. Vill du ha en mer allmän bild över hur din framtid ser ut, rekommenderar vi dig att istället ringa oss.

1 fråga

2 frågor

3 frågor

4 frågor

5 frågor

Såhär gör du:

När betalningen är gjord, skickar du ett mail till info@luckytarot.se. I ämnesraden anger du det referensnummer du fick i samband med betalningen(om du valt att betala med payson) samt vem av oss du vill ska besvara dina frågor. De rådgivare du kan välja mellan är:

Paras

Lotta

Anita

Lucinda

Ex. payson 12345678 Lotta

I mailet skriver du sedan dina frågor. Svaren har du inom 3 arbetsdagar.