Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

Månadens Numerologi – oktober 2020 Hur blir din månad?

Enligt numerologin har oktober 2020 med sig energin av nummer 5, världsmånad 5. (1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 0 = 5).

5:ans energi bidrar alltid till spännande och intressanta tider. Under den här frekvensen söker vi ofta förändring, äventyr och variation – allt som går utanför det vi ser som vardag. Det gäller dock att försöka hålla denna energi i schack, annars kan den ställa till med oreda.

Försök under oktober uppleva livet genom dina 5 sinnen, då 5:an uppmuntrar oss att använda hela vår kropp.

Det här är den kollektiva energin som augusti erbjuder. För att få reda på hur månaden blir för dig personligen måste du först räkna ut din personliga månad. För att göra det måste du ta reda vilket personligt år du är inne i och sen addera det med oktobers nummer som är 10.

Så här räknar du ut vilket år du är inne i:

Först reducerar du din födelsedag till ett ental. Är du till exempel född den 18 december (18/12) räknar du på följande sätt: 1 + 8 + 1 + 2 = 12 och 1 + 2 = 3

Nästa steg är att reducera året vi är inne i till ett ental 2020 blir då 2 + 0 + 2 + 0 = 4

Till sist lägger du ihop dessa två tal och om det behövs reducerar du det till ett ental. I det här exemplet blir det alltså: 3 + 4 = 7

Är du född den 18 december har du 7 som ditt personliga år.

För att få fram din personliga månad adderar du ditt personliga år med den månad vi är inne i. För oktober blir det nummer 10. I det här exemplet blir det alltså 7 + 10 = 17 och 1 + 7 = 8

Är du född 18/12 är oktober 2020 personlig månad 8.

Här följer tolkningar för alla personliga månader 1 – 9.

Personlig månad 1

Det här är den energi du har väntat på under hela året. 1:an ger dig möjlighet att starta om och tänka nytt.  Det är viktigt att du inte gör något halvhjärtat under oktober, ska du göra något så gör det helhjärtat eller gör det inte alls. 1:ans energi vill att du ska segra i allt du gör.

1:an kan placera dig i rampljuset. Det innebär att du kan bli tilldelad någon form av ledarroll, så lita på att du klarar av det. Detta kan vara på jobbet eller i privatlivet. Andra människor söker det du har att erbjuda.

Personlig månad 2

Har du försummat dina nära och kära den senaste tiden? Oktober ger dig möjligheten att ägna lite mer tid och uppmärksamhet på de människor som betyder mycket för dig. Den här månaden bör du sätta andra människor först. Engagera dig i andra människor, så kommer din energi till sin rätt.

Oktober handlar om att balansera dina egna behov med andras behov. Balans är något som behöver ständig justering, så håll dina sinnen öppna under månaden så att du kan justera och rätta till eventuella obalanser.

Personlig månad 3

Du har ett nyckelord att hålla dig till den här månaden, kreativitet! Sluta göra saker och ting som du alltid har gjort dem, det är dags att uppfinna nya vägar. 3:an är ”barnets nummer”, vilket ger dig nya friska perspektiv och förhållningssätt. Se över sådant som begränsar din kreativitet.

Oktober är en viktig månad för dig att utveckla ditt självförtroende. Kanske måste du gå emot majoriteten i vissa frågor och detta kan kännas obekvämt och skrämmande, men det är precis det som gör dig fri.

Personlig månad 4

För dig har oktober med sig möjligheten att lära dig nya färdigheter och stärka dem du redan har. Detta kan innebära att du går en kurs, eller förkovrar dig böcker med en speciell inriktning. Du kommer hamna i situationer där du på ett enkelt sätt kan ta dig vidare med hjälp av tidigare kunskaper.

Arbete och plikt kommer att kräva din uppmärksamhet och energi under de kommande fyra veckorna. Var noga med att ta hand om dig själv och dina grundläggande behov. Se till att få tillräckligt med sömn.

Personlig månad 5

5:ans energi bjuder in förändring- vare sig du vill det eller inte. Dessa förändringar kan komma som en blixt från klarblå himmel, så var öppen för det som kommer till dig. Håll dig så flexibel som möjligt och våga anamma oväntade möjligheter. Försök att söka dig till naturen så mycket du kan.

Det kan vara frestande att vilja göra så mycket som möjligt under 5:ans energi. Detta kan dock orsaka mer förvirring än vad det är värt. Använd din intuition för att komma fram till vad du ska tacka ja till.

Personlig månad 6

Den här månaden kräver frågor som rör trygghet och säkerhet din uppmärksamhet. Försök att rätta till sådant som är rörigt i hemmet och i dina känslor. Ditt hem måste vara din fristad under oktober. Kanske behöver du möblera om i hemmet för att frigöra nya energier som leder till ökad trygghet.

Då 6:ans energi handlar om balans och rättvisa är oktober en idealisk tid att lägga en del av ditt fokus på de orättvisor som finns i världen. Våga göra din röst hörd i frågor som du brinner för.

Personlig månad 7

Den här månaden kräver att du saktar ner farten. 7:an har med sig ett lugn och en introvert energi. Var inte rädd för att avboka eller omboka eventuella möten och tillställningar, du kommer kunna göra det som måste göras även nästa månad. Avsätt tid för meditation och promenader.

Oktober är en bra månad för att filosofera över livets stora frågor. Gör djupdykningar i böcker som är andligt inriktade för att hitta din egen sanning. Berätta för din omgivning att du behöver utrymme.

Personlig månad 8

8:ans energi har med sig belöningar, det innebär att om du arbetar hårt för något så uppnår du ett önskat resultat. Denna månad bör du därför lägga allt ditt fokus på det du vill uppnå, personligt och professionellt. Du kan få ett erbjudande om ett avancemang på arbetet, något du jobbat hårt för.

8:ans energi uppmanar dig att hitta dina riktningar. Har du nyligen valt fel väg, oavsett område, ger oktober dig möjligheten att göra en kursändring. Var ärlig mot dig själv så att du inte går någon annans väg.

Personlig månad 9

Oktober är en viktig månad för dig! Det är dags att knyta ihop säcken och avsluta en hel del, inom olika områden. Detta kan innefatta ditt arbete, olika projekt i hemmet, men även avsluta en kontakt/relation som inte längre ger dig något. De kommande fyra veckorna ger dig möjlighet att rensa.

Nästa månad drar en helt ny 9 månaders cykel igång, så passa på att rensa så att du går in i det nya med nya friska energier. Släpp sådant som inte gynnar dig, annars följer det med i ytterligare 9 månader.