Såhär gör du för att läsa just ditt tarotskop för augusti 2017.

1.) Slappna av och försök att rensa i tankarna

2.) Tänk sedan på en siffra mellan 1 och 3

3.) Läs nu den text som är skriven just för den siffran du tänkte på

 

1

1-10 augusti – Månaden börjar väldigt lugnt och tryggt för din del, inga större överraskningar väntar under de första 10 dagarna. Nu är det familjen och privata relationer som står i fokus. Att umgås med nära och kära är det du bör göra under de första 10 dagarna. Njut av den trygghet dina relationer ger dig! Du kommer säkerligen att kunna njuta, men någonting inom dig vill ha förändringar och detta göra att du lätt glömmer bort att vara ”här och nu”.

11-20 augusti – Mitten av månaden har med sig en hel del ”dramatiska” energier. Lugnet som fanns i början av månaden är nu borta. Viljan till att förändra har nu tagit över och det ser ut som att du gör det du kan för att förändra. Detta kan vara förändringar i arbetet, men också i relationer. Det som tidigare bidrog till en trygghet, gör det inte längre. Det kan upplevas som att det du byggt upp håller på att raseras. Riktigt så dramatiskt behöver det inte vara, men förändringar under denna period är nödvändiga. En del förändringar kommer att komma till dig, vare sig du vill det eller inte så var bara öppen för att allt som sker just nu leder till det bättre. Du kanske inte ser det här och nu, men långsiktigt har det med sig positiva effekter.

21-31 augusti – Slutet av månaden kan ha med sig en hel del tvivel. Även om du kan känna dig ganska nöjd med de beslut som är tagna så finns det en risk att du ”blickar” tillbaks då och då. Var det kanske bättre att inte förändra? Du har under denna period möjlighet att backa vissa förändringar om du vill det. Allt går inte att backa tillbaks, men skulle du under denna period må dåligt över vissa beslut som togs i mitten av månaden så vet du i alla fall att du KAN backa bandet.

Augusti är en månad som kan vara ganska avgörande för dig som tänkte på siffran 1. Så tänk gärna ett varv till innan du tar dina beslut.

 

2

1-10 augusti – Månaden börjar med väldigt positiva energier. Den glädje och lätthet som kan ligga med under sommaren (när solen skiner) finns med under början av augusti. Kanske är du bjuden på fest under de första 10 dagarna, då det är det lättsamma samt sociala som styr början av augusti. Passa på att umgås med vänner och bekanta med fokus på att ha roligt. Under den här perioden kommer du att lägga allt ”djup” åt sidan för ett tag och rådet till dig är att ”ta dagen som den kommer”

11-20 augusti – Är du i en relation så är det den som kommer att stå i fokus under den här perioden. Är du inte i en relation så är chanserna stora att du träffar en person som väcker en hel del känslor inom dig. Mitten av månaden har med sig energier som handlar mycket om att du drar till dig det du behöver – som en magnet. Även om det är känslor som står i fokus under denna period så kommer även andra områden att gynnas, såsom ekonomi och arbete. Perioden har med sig lösningar och eventuella svar som du har väntat på.

21-31 augusti – Känslan av att ”världen i sina händer” ligger klart och tydligt med i slutet av månaden. Under den här perioden är självförtroendet på plats och inga större frågetecken ligger med. Utveckling inom alla områden är att vänta, även om en del bitar faller på plats i september. En väldigt balanserad energi ligger med under dessa dagar och känslan av att allt är möjligt är det som kommer att styra dig.

Augusti är en månad som handlar mycket om att se vad som kommer till dig. Tänkte du på siffran 2 så är det viktigt att du fokuserar på möjligheterna och inte eventuella hinder.

3

1-10 augusti – Månaden börjar med en hel del omhändertagande energier. Du kan ha en del människor, både vuxna och barn som kräver din uppmärksamhet. Kanske besöker du platser och personer som på något sätt är knutna till din barndom. Gamla minnen kan väckas till liv och detta bidrar till en värme och glädje. Din energi ska vara i balans under denna period och du kommer att orka med det du har planerat utan några större konstigheter.

11-20 augusti – Mitten av månaden har med sig lite ”lägre” energier. Du kan känna dig besviken på någon som inte har levt upp till det hen har lovat. Flödet stannar upp en aning under denna period. Känslomässigt hamnar du lite i obalans då någonting inte riktigt går som du hade tänkt dig. Under den här perioden är det viktigt att du tänker på ditt fokus, så att du inte fastnar i en negativ spiral. I takt med att dagarna går, kommer du att märka att det kanske inte var så mycket att hänga upp sig över. Det finns en risk att du kan var lätt irriterad under dessa dagar så var försiktig med hur du uttrycker dig.

21-31 augusti – Månaden avslutas med en väldigt bra period. Här ser det ut som att du är i dina rätta element. Kanske kommer du iväg på en avkopplande resa? Om inte annat ser det ut som att du kommer att unna dig en hel del i alla fall. Trots att sommaren snart är över, så kommer du att blicka framåt med en väldigt positiv inställning. Ditt engagemang för dig själv ökar ordentligt under den här perioden. Rådet till dig är att skämma bort dig själv!

Augusti är en månad som handlar mycket om DIG, om du tänkte på siffran 3. Våga sätta dig själv i första rum!

Jag önskar dig en underbar månad!

//Paras

 

Vill du ha en mer personlig tolkning för hur augusti ser ut eller har du specifika funderingar? Ring någon av våra duktiga rådgivare.

Betallinje: 0939-1414

Fakturalinje: 08-57 860 330