Budskap 8/10 2024

Dagens budskap och affirmation från gudinnan Idun

Hej kära medlem!

Tisdagen bär med sig gudinnan Iduns livskraft, en perfekt dag att sätta nya intentioner och välkomna fräsch inspiration. Må Iduns gyllene äpplen ge dig styrka och vitalitet genom resten av veckan!

Idun, ungdomens och förnyelsens gudinna, vill påminna dig om att livet alltid är i rörelse och att varje ögonblick bär potential för ny tillväxt. Idag bör du fokusera på att ta hand om din egen inre trädgård. Tänk på att vårda både kropp och själ – vad du ger näring till inombords speglar sig också i världen utanför.

Kanske har du fastnat i gamla rutiner som inte längre tjänar ditt högsta goda. Idun ber dig att öppna ögonen för de små möjligheter som kan ge ny energi till dina projekt och relationer. En enkel förändring i vardagen kan ha större effekt än du tror. Möjligheterna idag ligger i att omfamna de nya idéer eller inbjudningar som kan komma till dig, även om de till en början verkar obetydliga.

Var öppen för nya perspektiv och ta små steg mot de förändringar du har tänkt på. Det är en bra dag att börja planera långsiktigt och fundera över hur du kan investera i ditt välmående – precis som Idun vårdar sina gyllene äpplen.

Affirmation

”Jag är öppen för förnyelse och omfamnar förändring. Varje dag är en möjlighet att växa och blomstra.”