Svar via SMS

Så här gör du:

När det står “Online” under rådgivarens bild, innebär det att han/hon tar emot din fråga och besvarar den inom några minuter. Står det “offline”, innebär det att din fråga hamnar i kö och besvaras inom några timmar. Skickar du din fråga efter 22.00 kommer svaret först på förmiddagen dagen efter.

Betala 95kr via Swish till 123 019 27 24.

Fyll sedan i formuläret nedan.

OBS! SMS-tjänsten avser endast konkreta frågor. Frågor som “hur ser min framtid ut” besvararas inte via SMS. Är det däremot något speciellt i din framtid du undrar över, tittar vi gärna på det. Vill du ha en mer allmän vägledning är du välkommen att ringa ringa våra kollegor – Klicka här.

Elin

Mitt namn är Elin. Av mig får du dina svar via SMS. Jag arbetar som medium och får alla budskap från mina guider och änglar. När jag får din fråga tonar jag in på dig och dina energier för att få kontakt med dina guider. Av mig får du konkreta svar. Ibland använder jag mig även av tarotkort för att få en tydligare bild.

Andreas

Mitt namn är Andreas. Jag arbetar främst intuitivt och medialt, men använder mig även av tarotkort och änglakort i mitt arbete. Jag har länge arbetat med healing och energier och kan känna in dig och svaret på dina funderingar på ett tydligt sätt.

Svar via SMS