Svar via SMS

Här kan du ställa dina frågor via SMS.

SMS-tjänsten avser endast konkreta frågor. Frågor som “hur ser min framtid ut” besvaras inte via SMS. Är det däremot något speciellt i din framtid du undrar över, tittar vi gärna på det. Vill du ha en mer allmän vägledning är du välkommen att ringa oss på linjen.

Så här gör du:

Betala 95kr för din fråga via Swish 0734-070747 och fyll sedan i formuläret nedan.

Är den rådgivare du valt “Online” på linjen kommer svaret inom några minuter. Är rådgivaren “Offline” kommer svaret inom 12-24 timmar.

LucindaJag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Lucinda

AlexandraJag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Alexandra

TiinaJag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Tiina

AnneJag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 24 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Anne

DavidJag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till David

ParasJag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Paras

Linda

Jag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Linda

Kia

Jag besvarar din fråga inom några minuter om jag är online på linjen. Är jag offline besvaras din fråga inom 12 timmar. Läs mer om mig här.

Ställ en fråga till Kia