Om LuckyTarot.se

Vår ambition är att ge dig den vägledning du behöver här och nu. När du ringer oss kan du känna dig trygg med att det du pratar om stannar mellan dig och den tolkare du har valt att prata med, då vi alla har tystnadsplikt.

Vi försöker ge dig så snabba och konkreta svar som möjligt, men för att det ska fungera så är det också viktigt att du som ringer, har konkreta frågor. Vi besvarar nästan alla frågor, det vi inte tittar på är sjukdomar och död. Vi kan med säkerhet säga att vi vet vad vi håller på med, sen är det upp till dig att avgöra om du håller med. Vi har valt att inte ha allt för många tolkare på den här linjen, av den enkla anledningen att vi vill kunna garantera en kvalitet som lätt kan gå förlorad med för många tolkare.

För att komma i kontakt med oss kan du antingen ringa vårt betalnummer, 0939-1414, detta samtal kostar 19.90kr per minut. Du kan även prata med oss till ett fast pris, detta blir billigare för dig och du slipper känna en stress över att tiden tickar iväg, du kan också prata med oss och betala i efterskott genom vårt faktura alternativ. Det fjärde alternativet är att skicka in dina frågor och funderingar via mail eller sms.

Lucky Tarot följer Etiska Rådets riktlinjer för betalsamtal. För att spå dig hos oss måste du ha fyllt 18 år.

Vi ser fram emot att få vägleda dig!

Våra rådgivare

Vill du prata med en rådgivare? Välj en ledig och få hjälp med att se din framtid!