Gratis spådom

Du kan idag hitta många sidor på internet som erbjuder gratis spådom. Oftast, men inte alltid skriver du in din fråga i ett fält och trycker på en knapp, ibland ska du istället tänka på din fråga. Ett förinställt system genererar då ett eller flera tarotkort som ska svara på din fråga, en så kallad gratis spådom.

Det är absolut inte fel att använda sig av olika appar eller hemsidor som erbjuder gratis spådom, men du bör ta svaret med en nypa salt, mer som en ”kul grej”. Det finns egentligen ingenting som säger att en gratis spådom skulle vara sämre än en spådom du betalar för. Det är däremot otroligt mycket som faller bort, visst du får ett svar på din fråga men du får aldrig reda på alla kringliggande faktorer som leder fram till svaret du fått, eller vad du själv kan göra för att påverka situationen.

Gratis Spådom

Valet mellan gratis spådom online eller en tarottolkare / medium som använder sin intuition samt sina mediala förmågor kanske inte är så svårt för de allra flesta. Självklart kan ekonomin spela en avgörande roll. När du ringer en tarottolkare eller ett medium får du i regel inte bara ett svar på din fråga, utan även en hel del vägledning kring hur du bör förhålla dig till din frågeställning. Svaret ligger oftast i detaljerna och det är just detaljerna som uteblir vid en gratis spådom.

Varje tarotkort har givetvis en viss betydelse, men en van tarottolkare vet att ett tarotkort kan ha flera olika betydelser beroende på frågeställaren samt de övriga korten som kommer upp. En annan viktig faktor som man måste ta hänsyn till är tolkarens egen intuition. Många gånger kan ett kort få en helt annan innebörd på grund att tolkaren intuition tar över. Inget av det här kan ett system som erbjuder gratis spådom ta hänsyn till.

Tarot följer ett system som bygger på symbolik och detaljer. Dessa symboler och detaljer hjälper tolkaren att få en helhetsbild av din fråga och situation.

Självklart kan du fortsätta använda olika tjänster som erbjuder gratis spådom så länge du är medveten om att svaret du får egentligen inte är personligt, ungefär som horoskopen i kvällstidningarna.

Gratis spådom