19/10 – Dagens budskap och affirmation kommer från skogsmusen.

Hej kära medlem!

Dagens budskap från skogsmusen handlar om att vara uppmärksam på detaljer och att agera med försiktighet. Skogsmusen påminner dig om att ibland är det de små sakerna som gör störst skillnad. Du kanske har många stora projekt eller mål på gång, men idag bör du fokusera på de små stegen som för dig närmare ditt mål. Det kan handla om att ta hand om praktiska uppgifter eller att lösa problem som har legat och väntat. Genom att vara metodisk och uppmärksam kommer du att kunna göra stora framsteg.

Möjligheterna under dagen ligger i att upptäcka det du tidigare kanske har missat. Skogsmusen är expert på att navigera sin omgivning och vet var den kan hitta resurser, även i det till synes oansenliga. Håll ögonen öppna för små chanser och insikter som kan dyka upp – de kan visa sig vara mer betydelsefulla än du först trodde. Var också flexibel och snabb att anpassa dig, precis som musen, så att du kan dra nytta av det som dyker upp.

Affirmation

”Jag är uppmärksam på detaljer och ser de möjligheter som finns runt mig. Jag tar små, medvetna steg mot mina mål och vet att varje steg för mig närmare framgång.”