21/10 – Dagens budskap kommer från tarotkorten 10 i Svärd och Solen.

Idag uppmanar 10 i svärd dig att släppa taget om tidigare smärtor och misslyckanden. Det här kortet talar om avslut och att det värsta nu ligger bakom dig. Kanske har du genomgått en svår period, men idag handlar det om att inse att du har nått botten och det enda vägen är uppåt. Det är en tid för helande, att återfå kraften och börja om på nytt, fri från det som inte längre tjänar dig.

Solen bringar ljus och klarhet in i denna process. Detta kort representerar glädje, optimism och framgång. Den gemensamma energin mellan dessa två kort är kraftfull. Medan 10 i svärd markerar ett slut, skapar Solen en ny början fylld av möjligheter och tillväxt. Det påminner dig om att efter mörka tider kommer ljus, och att du står på tröskeln till en positiv förändring.

Idag bör du tänka på att det är okej att lämna det förflutna bakom dig och att öppna dig för den lycka och potential som finns runt hörnet. Genom att vara närvarande och optimistisk kan du upptäcka nya möjligheter, särskilt i dina relationer eller karriär.

Affirmation

“Jag släpper taget om det gamla och välkomnar ljuset i mitt liv. Jag är öppen för nya möjligheter och framgång.”