22/10 – Dagens budskap och affirmation kommer från gudinnan Sekhmet

Hej kära medlem!

Budskapet från Sekhmet, den mäktiga lejoninnan och krigets gudinna, är att idag omfamna din inre styrka och mod. Sekhmet påminner dig om att du har en djup kraft inom dig som kan övervinna hinder och utmaningar. Idag bör du tänka på att kanalisera denna styrka för att agera med beslutsamhet och självförtroende. Om det finns situationer som kräver mod, tveka inte att stå upp för det du tror på. Sekhmet är också en helande kraft, så det är en dag att balansera din inre eld med omsorg och omtanke, både för dig själv och för andra.

Möjligheter idag kan ligga i att bryta gamla mönster eller konfrontera något som har hållit dig tillbaka. Med Sekhmets vägledning kan du använda din inre kraft för att ta kontroll över situationer som tidigare känts överväldigande. Hon påminner dig om att ibland krävs det styrka för att inte bara slåss, utan också att läka och förlåta. Sekhmet inspirerar dig att agera med kraft och omsorg i allt du gör idag.

Affirmation

“Jag bär styrkan inom mig att möta varje utmaning med mod och balans. Jag använder min kraft för att skapa förändring och harmoni i mitt liv.”