Alvina

Mitt namn är Alvina. Jag har vetat om min förmåga att kunna tyda framtiden, människor och energier sedan jag var barn. Jag kommer ursprungligen från norra Norrland och jag har mina rötter i en släkt som i många generationer haft en roll inom helande och rådgivning. För ca 8 år sedan utbildade jag mig för att vet hur jag skulle kunna använda min gåva. Det hjälpte mig att hitta min väg. Har sedan dess jobbat som medium och med andlig vägledning.

Relationer och personlig utveckling är något jag brinner för, men till mig kan man vända sig med alla typer av frågor, stort som smått. Kanske står du i ett vägskäl och behöver perspektiv? Kanske är där obalans i relationen. Jag jobbar mycket utifrån att vi träffar våra twinflames och soulmates framför allt i våra kärleksrelationer. Jag anser att det ger ett större djup i mina läsningar kring just relationer. Svaret är inte alltid stanna eller gå. Där finns stora möjligheter att vända en relation genom att få verktyg till sig själv. Att få budskap kring hur du kan förnya energierna hos dig själv och på så vis även påverka partnerns energi och genom det relationen.

Till min hjälp har jag såklart mina fantastiska guider, min gåva, min intuition samt korten. Jag använder mig också av pendel och mina stenar som följe mig genom livet.

Min värdegrund står i energi av ickedömande, det betyder att du kan känna dig trygg att vända dig till mig med alla typer av frågor, även de av känslig karaktär.

Varmt välkommen med din bokning!