Boka tid

Här kan du boka tid för en tarotkonsultation med Paras eller David. Du blir uppringd på det telefonnummer du anger i bokningen från ett dolt nummer, den tiden du valt. Samtalet bryts automatiskt när tiden är slut.

Betalning sker via Swish i förskott (19,90kr per minut) eller mot faktura i efterskott (21kr per minut + faktureringsavgift 39kr). Väljer du att betala mot faktura har du alltid 30 dagar på dig att betala.

OBS! Betalar du med Swish ska betalningen vara gjord innan konsultationen. Annars avbokas tiden automatiskt. Vill du betala mot faktura i efterskott anger du ditt personnummer i samband med bokningen.

Du Swishar din betalning till 1230192724.

Välkommen med din bokning!

Boka tid

Mitt namn är David och jag driver sedan några år tillbaks Lucky-Tarot tillsammans med Paras. När jag kom upp i tonåren började jag få tydliga budskap och på den vägen har det fortsatt. Efter min systers bortgång insåg jag att jag även kunde kommunicera med människor som gått över till den andra sidan.
Jag är idag en tydlig kanal mellan min klient och andevärlden. Jag kan dock aldrig garantera hur en konsultation blir, då det är de som avgör och inte jag. Under mina konsultationer använder jag mig också av tarotkort. Jag är certifierad tarotmästare.
Jag har idag många nöjda och återkommande kunder och känner mig välsignad och är oerhört ödmjuk inför den uppgift jag har i detta liv
.

Mitt namn är Paras Sharma. Jag har jobbat med tarot samt medial rådgivning i flera år. Det andliga har intresserat mig sedan jag var liten, jag trodde dock aldrig att jag en dag skulle jobba med det. Med en far som är astrolog och en mor som jobbar med healing, har det andliga tänket alltid varit en naturlig del av mig. Det var först efter skoltiden som jag valde att fördjupa mig inom det andliga. Jag beslutade mig för att åka till Indien. (Där jag har mitt ursprung) Jag visste egentligen inte vad det var jag ville fördjupa mig inom, men ganska snabbt fastnade jag för tarot, och det är ingenting jag har ångrat:-) Jag tog flertalet kurser inom tarotkortens magiska värld, och jag var fast.
När du ringer mig, kan du känna dig trygg i att du får konkreta svar på dina frågor.