Budskap

Känner du att du bara vill ha ett generellt budskap här och nu? Vad behöver du tänka på inom olika områden? Då är ett budskap något för dig. Du kan välja mellan följande budskap:

Budskap – Kärlek

Den här tjänsten är till för dig som vill ha ett allmänt budskap inom kärlek. Detta är alltså inte ett svar på en fråga utan mer en generell vägledning inom kärlek, vad du bör tänka på här och nu.

Budskap – Ekonomi

Den här tjänsten är till för dig som vill ha ett allmänt budskap inom ekonomi. Detta är alltså inte ett svar på en fråga utan mer en generell vägledning inom ekonomi, vad du bör tänka på här och nu.

Budskap Arbete

Den här tjänsten är till för dig som vill ha ett allmänt budskap inom arbete. Detta är alltså inte ett svar på en fråga utan mer en generell vägledning inom arbete, vad du bör tänka på här och nu.

Budskap från ditt kraftdjur

Vi har alla ett eller fler kraftdjur runtomkring oss. De fungerar som en guide på vägen och ger oss budskap som vi behöver här och nu. Vi kan ha olika kraftdjur genom livet. Den här tjänsten är till för dig som vill ha ett budskap från ditt kraftdjur, vad behöver du veta här och nu?