Ring oss direkt!

Betallinje: 0939-3242 / 19.90kr per min.

Faktura: 08-50520047 Läs mer / 19.90kr per min.

Fast pris: 08-50520047 Läs mer / 19.90kr per min.

Vi ser fram emot att få vägleda dig!

Ring oss nu för en Spådom

Spådom

Människor har i alla tider, oavsett land och kultur, vänt sig till människor som jobbar med spådom av något slag. Viljan att ta reda på vad framtiden har med sig har alltid varit något som intresserat oss. Det finns också någonting magiskt över en spådom, den ger oss förhoppningar och ibland en positiv inställning inför framtiden.
Spådom

Skeptiker har i alla tider förföljt och förlöjligat allt som handlar om spådom, men också de som vänder sig till spådamer. Oftast är det människor som tvivlar som också har de högsta förväntningarna på en spådom, de vill i regel att de som jobbar med att spå ska se vilken skostorlek de har, när spådamen, tarottolkaren eller mediet inte klarar detta så är hon/han en bluff och skeptikern kan fortsätta att tvivla. De som har lite mer erfarenhet av att spå sig, vet också att vi som jobbar med detta inte sitter inne på exakt alla svaren. Visst finns det en hel del bluffmakare i spådoms branschen, som det gör i alla branscher, tack och lov blir dessa inte speciellt långvariga utan brukar oftast avslöja sig själva till slut.

Man kan spå och sia om framtiden på många olika sätt. Om spådom användes mer skulle det bli mer erkänt. En del jobbar bara medialt/intuitivt, medan andra använder sig av ett verktyg ex. tarotkort, runor, astrologi, numerologi etc. Oavsett hur en spådam jobbar så kommer informationen ifrån samma källa.

Spådomar

Vad är det för något?

SPÅDOM ONLINE

Det är självklart upp till var och en att avgöra, men det är viktigt att ha en ganska avslappnad inställning till om spådom stämmer, av flera skäl. Det kan vara så att du får höra det du inte vill höra, då är det upp till dig att ta till dig den informationen och leva med den, eller motbevisa den spådom du fått. I slutändan är det ditt val och ditt liv. Ingen annan kan tala om för dig hur ditt liv kommer att se ut och att du inte kan göra något för att påverka det. Vi kan alltid påverka en situation, som handlar om bara oss. Det är när det finns andra människor med i situationen som vi inte alltid kan påverka. Det är därför viktigt att du utgår ifrån dig själv när du ställer dina frågor till en spådam. Ex. ”hur kommer Peters agerande påverka mig känslomässigt den närmaste tiden?” istället för att fråga ”hur kommer Peters känslor för mig att utvecklas den närmaste tiden?” Peters känsloutveckling kanske du inte kan påverka, men du kan påverka ditt förhållningssätt till hur Peter agerar gentemot dig.

Det som är viktigt att tänka på när du vänder dig till någon som jobbar med spådomar, är att det är du som ska ställa frågorna om spådom och inte den som tolkar. Frågor som rör döden och sjukdomar besvaras inte av en seriös utövare, oavsett spådoms teknik. Kom också ihåg att dumma frågor i regel får dumma svar :) Kontakta någon av våra rådgivare om du är intresserad av spådom online.