Spå framtiden

Betallinje: 0939-1414 / 19,90kr per minut
Fakturalinje: 08-57 860 330 / 21kr per minut

Spå din framtid

Visst låter det spännande? Vi kan spå framtiden, men du bestämmer hur din framtid ska se ut! Det kan tyckas lite konstigt att komma med dubbla budskap, när vi först hävdar att vi kan spå din framtid, för att sedan säga att du bestämmer hur din framtid ska se ut. Men egentligen är det inte så konstigt.

Vi kan spå din framtid, men vi kan inte garantera att du gör som vi säger att du ska/bör göra. Där är valet ditt och ingen annans. Vilket också är skönt, livet hade blivit ganska mycket jobbigare att leva om någon annan hela tiden dikterade villkoren.

Vi tar ett litet exempel. Du väljer att kontakta oss för att spå din framtid mellan dig och din partner. Den bilden tolkaren får upp kanske inte ser så ljus ut, det kanske till och med är så att korten visar att relationen kommer att ta slut inom ett halvår. Då har du två val, det ena är att invänta detta avslut för att sedan gå igenom en ”komma över” process, för du ville ju inte att det skulle ta slut. Det andra alternativet är att du sätter igång en process som handlar om att försöka rädda relationen genom att jobba på kommunikationen, kanske gå i par terapi, få honom att förstå att ni inte är klara med varandra. Ja du ser, du har många alternativ att testa innan det behöver ta slut. Om det ändå tar slut då? Ja, då har du i alla fall gjort det du kan för att rädda relationen. Men om det inte tar slut då stämmer ju inte spådomen? Nej just det, för att du tog tag i situationen!

Varför spå framtiden?

spå framtidenEgentligen är begreppet ”spå din framtid” lite felaktigt. Vad det egentligen handlar om är att vi vägleder dig in i framtiden.

Men om ingenting är ristat i sten, varför ska du då spå din framtid? Därför att du kanske inte riktigt ser situationen som den är just nu och behöver någon utomstående för att få lite klarhet i saker och ting. Det är lättare att gå in i framtiden om nutiden är klar och tydligt för dig.

Att spå din framtid är inte så mystiskt som det låter. Oftast får du bara en bekräftelse på sådant du redan anar ligger för dig i framtiden. Visst kan det komma upp oväntade händelser när man tittar framåt i tiden, men ingen seriöst tolkare skulle ge dig ett besked om vad som väntar utan att också ge dig verktygen för att ta dig igenom det.

När du väljer att spå din framtid så är det viktigt att du alltid är medveten om att det är du och ingen, absolut ingen annan som bestämmer.

tarot
[operators]