past-life-regression-therapy

En tidigare liv session kan du göra för att du är nyfiken på dina tidigare liv, eller så kanske du har rädslor, blockeringar eller beteenden som du vill släppa taget om. Det kan även vara så att fysiska smärtor kommer från ett tidigare liv och smärtan kan släppa när du får veta orsaken till den.

Innan vi börjar sessionen så samtalar vi lite kring ditt syfte med regressionen, sedan får du lägga dig ner bekvämt så att det är lätt att slappna av och jag börjar med att prata så att du kommer ner i ett avslappnat tillstånd som känns behagligt, likt det tillstånd du är i precis innan du somnar. Du är helt medveten om min röst och allt runtomkring. Sedan leder jag dig in i ett tidigare liv som ditt undermedvetna har valt ut åt dig. Ditt undermedvetna vet vad du behöver just nu och du kan vara trygg med att det du kommer att få uppleva har något viktigt att förmedla till dig. Du berättar för mig vad du upplever och jag skriver ner allt du säger. Sessionen avslutas med att du är i mellanlandet mellan två liv och där får du råd från, och kan samtala med, den du var i ditt tidigare liv om det finns mer information som du behöver ha med dig. Du kommer att komma ihåg allt efter sessionen.

Jag räknar upp dig ur det avslappnade tillstånd du har befunnit dig i och sedan är vi klara. Detta tar ca 1,5-2 timmar. Då hela sessionen utförs över telefon, är viktigt att du antingen har ett headset eller att du kan sätta på högtalarfunktionen på din telefon.

Mitt namn är Lotta och du kan läsa mer om mig här.

Kostnaden för en session på 1,5-2 timmar är 900kr

Vill du boka en tid för en Tidigare liv session? Maila ditt namn samt telefonnummer till info@luckytarot.se Skriv ”Tidigare liv” i ämnesraden. Du får då tillbaks ett mail med förslag på olika tider. När du har valt en tid som passar dig, betalar du din session. Betalning sker antingen via payson (knappen lite längre ned), Swish eller mot faktura i efterskott. Väljer du faktura alternativet, har du minst 30 dagar på dig att betala. När betalningsalternativ har valts får du ett mail med vidare instruktioner.

För att betala med Swish skickar du betalningen till nummer 0734-070747. I meddelande rutan skriver du ”Tidigare Liv”

För att betala med payson, klickar du på betalknappen.

Tidigare livFör att betala mot faktura, anger du ditt personnummer i mailet du skickar till oss.