Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Ring direkt!

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

Eller boka tid och bli uppringd

Veckans horoskop 23 – 29 november

Väduren 21 mars – 19 april

Att ge och ta står nu i fokus tack vare Solens påverkan i områden som intimitet och makt. Stå stadigt i din sanning, men ge dina nära och kära lite andrum så att inte konflikter uppstår. En vecka där du behöver kompromissa.

Oxen 20 april – 20 maj

Om du har varit tvungen att prioritera bort dina relationer under en tid, är nu tiden inne att ge de det utrymme de behöver. Du kan se fram emot en positiv vecka där ditt humör påverkas i positiv riktning tack vare andra människor.

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

Strukturera om! Oavsett om det är arbetssituationen du inte gillar eller om du saknar struktur i ditt privatliv, kommer nu Solens påverkan på dina rutiner, ge dig styrkan och inspirationen att organisera om det som behövs.

Kräftan 22 juni – 22 juli

Det är troligt att missförstånd har varit återkommande mellan dig och din omgivning, även med din partner. Nu främjar planeterna harmoni och balans. Tack vare Solens påverkan på romantiken, vill du kompensera för förlorad tid.

Lejonet 23 juli – 22 augusti

Solen påverkar din kreativitet under veckan. Den inspirerar dig till att lyfta fram dina konstnärliga sidor. Investera lite tid i en hobby som ger dig glädje – det gör att dina känslor börjar flöda.

Jungfrun 23 augusti – 22 september

Hemmet har stor betydelse den här veckan. Solen kastar sitt ljus över områden som berör ditt hem. Detta ger dig impulser att möblera om, dekorera om och ta hand om dina nära och kära. Att spendera tid i hemmet gör dig gott!

Vågen 23 september – 22 oktober

Om du har varit tvungen att hålla i dina tillgångar, kan du se fram emot en betydligt mer avslappnad vecka. Solen påverkar din ekonomi, vilket kommer med lösningar på ekonomiska svårigheter och belyser nya vägar.

Skorpionen 23 oktober – 22 november

Du kan göra skillnad! Den här veckan uppmuntrar planeterna dig till att vara snäll, ödmjuk och engagerad. Genom din personlighet kan du göra världen till en bättre plats, oavsett litet eller stort är engagemang viktigt.

Skytten 23 november – 20 december

Solen går ny in i ditt tecken och ger dig energi till att orka och skapa. Din optimism lyser upp andra människors tillvaro under veckan. Fokus bör ligga på dig och hur du och din personlighet påverkar dig och andra.

Stenbocken 21 december – 19 januari

Ditt behov av att göra bra saker för andra kommer under veckan att bli tydligare. Solen påverkar områden som handlar om engagemang för andra människor. Att vara en hjälpande hand blir en tillfredsställande upplevelse.

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Venus inspirerar dig till att anta ett nytt utseende och en ny sund attityd. Att kombinera nytta med nöje ger dig överraskande möjligheter som kan ge dig en tydligare riktning i frågor som rör din karriär.

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Den kosmiska energin uppmanar dig att ta upp mikrofonen, vara högljudd och stolt. Använd rampljuset för att lyfta fram andra människor – detta göra andra kommer att lyssna mer på vad du har att säga.