Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

Veckans horoskop 21 – 27 september

Väduren 21 mars – 19 april

Solen har under en period gjort att du lagt en del fokus på att få en balans i ditt arbete och i din hälsa. På onsdag börjar den istället kasta ljus över kärlek och relationer och fokus förflyttas till romantik.

Oxen 20 april – 20 maj

Var övertygad när du delar med dig av dina planer och idéer. Det du tidigare trodde var en dålig idé kan nu visa sig vara den högsta vinsten. På grund av omständigheter som ligger utanför din kontroll kan positiva överraskningar komma in.

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

En arbetssituation kanske inte går enligt planen men du har många som stöttar dig så underskatta inte kraften som finns i en gemenskap. Du kommer att ha mer energi än vanligt, men slösa den inte på sådant som inte angår dig.

Kräftan 22 juni – 22 juli

Solen och Merkurius smälter samman och påverkar ditt hem och allt som rör det. Detta stärker familjebanden och ger dig möjlighet att utforska dina rötter. Du kommer ha energi att ta hand om sådant som legat med ett tag.

Lejonet 23 juli – 22 augusti

Ditt behov av att kommunicera är starkt och du vill uttrycka dig – Din kreativitet sprudlar denna vecka. Även om Lejon är självsäkra, har du den här veckan en extra dos, vilket gör det till en bra tid att forma nya idéer.

Jungfrun 23 augusti – 22 september

Du har fram till onsdag på dig att genomföra förändringar, innan solen lämnar ditt tecken för ytterligare ett år. Ta fram den bästa versionen av dig själv och var en riktig jungfru dessa dagar. Låt även dina andliga sidor få komma fram.

Vågen 23 september – 22 oktober

Denna vecka ger dig möjlighet att strama åt och effektivisera dina åtaganden och maximera dina talanger. Med intelligenta Merkurius i ditt tecken låter du så smart som du ser ut. Använd denna smarta energi för att charma andra.

Skorpionen 23 oktober – 22 november

Använd den första delen av veckan till att socialisera med vänner och bekanta. Planeterna gör att du gärna drar dig undan i mitten på veckan och föredrar då ensamhet istället för sociala sammanhang. Din ensamhet bidrar till många nya idéer.

Skytten 23 november – 20 december

Den här veckan lockar nöjen mer än arbete. Den energiska solen ansluter sig till kommunikativa Merkurius och påverkar ditt sociala liv. Nya människor kan komma in i ditt liv och en del av de kan mycket väl bli vänner för livet.

Stenbocken 21 december – 19 januari

Du tvivlar på en viss person, situation eller ett viktigt beslut. Även om du är duktig på att tänka logiskt så är det bra att lita till din intuition den här veckan. Du kommer fram till rätt beslut och gör i slutet av veckan förändringar som gynnar dig.

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Den energiska Solen flyttar in i ditt hus för äventyr och resor i mitten av veckan. Även om det inte behöver vara fysiska resor ger Solen dig en möjlighet att bredda ditt sinne. Detta innebär nya idéer och nya förhållningssätt.

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Innan Solens påverkan på dina relationer släpper taget, bör du ta itu med eventuella kvarvarande problem. Solen börjar snart påverka det som handlar om intimitet. Om du letar efter en partner, skriv ner en specifik önskelista och håll dig till den.