Veckans tarotskop

Hur ser veckan ut för ditt stjärntecken? I ett tarotskop ser du vilket tarotkort som påverkar ditt stjärntecken under veckan.

Väduren 21 mars – 19 april

Denna vecka kan bli intensiv med utmaningar och konkurrens. Kortet 7 i stavar indikerar behovet av att stå stark och försvara dina positioner. Ha förtroende, men var beredd på motstånd. Genom att behålla uthållighet och fokus kan du övervinna hinder och nå framgång. Var strategisk och modig.

Oxen 20 april – 20 maj

Veckan präglas av nya möjligheter och materiell tillväxt med Ess i Pentagram. Öppna dig för ekonomiska chanser och jorda dina ambitioner. Grunda dina handlingar i praktiska insikter för långsiktig framgång. När du tar initiativ kan du skapa stabilitet och välstånd.

Tvillingarna 21 maj – 21 juni

Denna vecka markerar början på nya äventyr och expansion med 3 i stavar. Var öppen för möjligheter och ta ledningen. Planera framtiden och våga ta steg utöver ditt nuvarande utrymme. Samarbete kan bidra till framgång. Ha tillit till din vision och agera med tillförsikt för positiva resultat.

Kräftan 22 juni – 22 juli

Veckan präglas av framsteg och sociala framgångar med 6 i stavar. Delta aktivt i gemenskapen och dra nytta av gruppdynamik. Framhäv dina prestationer och dela äran med andra. Balansera ditt eget intresse med kollektivets välmående för en givande vecka full av samarbete och personlig utveckling.

Lejonet 23 juli – 22 augusti

Veckan präglas av utmaningar och oro med 5 i pentagram. Var medveten om ekonomiska bekymmer eller isolering. Sök stöd från andra och undvik att bära bördan ensam. Håll hoppet levande och fokusera på praktiska lösningar för att övervinna hinder och återställa balansen i ditt liv.

Jungfrun 23 augusti – 22 september

Denna vecka balanserar du mellan olika val och motsägelser med 2 i pentagram. Fatta beslut noggrant och undvik överbelastning. Jämnvikt kräver kompromisser och prioriteringar. Hantera ekonomiska aspekter och relationer med omtanke. Håll ögonen öppna för möjligheter, och skapa harmoni genom balanserad hantering av motsägelsefulla krav.

Vågen 23 september – 22 oktober

Veckan präglas av balans och rättvisa med Rättvisan. Fatta beslut grundade på objektivitet och rättvisa. Räkna med konsekvenser av dina handlingar. Var öppen för kompromisser och rättvisa lösningar. Sök harmoni i relationer och sträva efter balans i alla aspekter av ditt liv för en givande vecka.

Skorpionen  23 oktober – 21 november

Veckan kan bli prövande med Tornet. Förbered dig på oväntade förändringar eller kriser. Trots utmaningarna, sök insikt och personlig tillväxt. Se över ditt perspektiv och låt gamla strukturer kollapsa för att möjliggöra ny början. Stå stark i förändringens storm för att upptäcka nya möjligheter och lärande.

Skytten 22 november – 21 december

Denna vecka bjuder på känslomässigt överflöd och nya början med Ess i Bägare. Öppna ditt hjärta för glädje, kärlek och andliga upplevelser. Nya känslomässiga band kan formas. Njut av positiva relationer och uttryck dina känslor. Det är en tid för inre frid och öppenhet för kärleksfulla möjligheter.

Stenbocken 22 december – 19 januari

Veckan präglas av balans och måttfullhet med kortet Måttfullhet. Fatta beslut med omdöme och undvik överdrifter. Skapa harmoni genom att integrera motsatta krafter. Moderera dina handlingar och känslor. Sök jämvikt i allt du gör för att uppleva lugn och frid under en balanserad vecka.

Vattumannen 20 januari – 18 februari

Veckan bjuder på känslomässig dualitet med 2 i bägare. Utforska relationer och öppna upp för ömsesidig förståelse. Balansera ditt känsloliv och sök harmoni i parförhållanden. Vägen framåt kräver samarbete och emotionell anslutning. Se till att uttrycka dina känslor och skapa en positiv atmosfär för ömsesidig tillväxt.

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Veckan präglas av intellektuell utmaning och klarsynthet med 8 i svärd. Undvik konflikter genom rationella beslut. Sök sanningen och övervinna hinder genom tydlig kommunikation. Låt inte stress dominera, prioritera mental balans. Genom insikt och strategi kan du bryta igenom mentala utmaningar och skapa klarhet för en givande vecka.