13/10 – Dagens budskap och affirmation kommer från Herkimerdiamanten.

Hej kära medlem!

Söndagens budskap kommer från de magiska stenarnas rike. Herkimerdiamanten är en kraftfull kristall som symboliserar klarhet, inre vision och högre medvetande. Idag påminner den dig om att vara uppmärksam på din inre vägledning och lyssna till den röst som talar genom din intuition. Du kanske står inför en situation som kräver ett tydligt sinne och ett öppet hjärta. Herkimerdiamanten uppmuntrar dig att ta ett steg tillbaka, rensa bort eventuella tvivel och se saker för vad de verkligen är. Tänk på att när du skapar klarhet i ditt sinne, öppnar du också dörrar till nya perspektiv och lösningar.

Dagens möjligheter ligger i att vara mottaglig för insikter som kan komma till dig på oväntade sätt – en plötslig idé, ett sammanträffande eller ett inre lugn som leder dig rätt. Det är en bra dag att reflektera och visualisera vad du verkligen vill skapa i ditt liv. Herkimerdiamanten hjälper dig att justera din energi och skingra all osäkerhet, så att du kan ta steg mot dina mål med ökad säkerhet och precision.

Affirmation

”Jag omfamnar klarhet och inre visdom. Jag ser min väg med tydlighet och litar på min inre vägledning. Varje insikt leder mig närmare mina högsta mål.”