Betallinje: 0939-1414 / 19,90kr per minut

Fakturalinje: 08-57 860 330 / 17kr per minut (Läs mer under Fakturakund)

Horoskop tarotkort

Horoskop och tarotkort är nära besläktade, och tillsammans skapar de två en ypperlig möjlighet för Läsaren att glänta på framtidens dörr. Horoskop är ett bra komplement till tarotkorten, och de kan många gånger hjälpa Läsaren med sin tolkning. Du som sökare kan förlita dig på att Läsaren endast använder horoskop för att förstärka läsningen av din framtid.

Låt oss tolka din framtid för dig. Det är inte exakta konkreta svar vi kan ge, vi kan inte säga på Dag X så kommer Z att hända. Men vi kan övergripande orientera dig i både din nutid och framtid. Men kanske vi genom både horoskop tarotkort kan guida dig in i dig själv. Få dig att se svaren som du besitter.

Horoskop Tarotkort - Det ena utesluter inte det andra

De fyra elementen i horoskop – tarotkort

Både horoskop och tarotkort representeras utav de fyra elementen eld, luft, vatten och jord. Dessutom har varje tarotkort i den Stora Arkanan har ett stjärntecken och en planet som den har ett särskilt band till. Man kan säga att de är syskon vad de gäller element och energi. Just denna syskonrelation är väldigt viktig när det kommer till tolkningen av tarotkorten!

Med horoskop, tarotkort och en Läsare till din tjänst kan du lita på att framtidens ljus kommer att skymtas vid horisonten. Förlita dig på energierna! Låt Läsaren visa dig en del av den framtid som kan bli din.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + 16 =