Spå framtiden i Tarot

Genom att spå framtiden i tarot kan du läsa av din framtid vad gäller kärleksliv, hälsa och karriär. Spåkorten ger dig information om vilken riktning ditt liv kommer att ta, och vilka stora händelser som väntar. Vi kan hjälpa dig att spå framtiden, men hur du väljer att hantera spådomen är helt upp till dig. Vi kan ge dig en försmak av vad framtiden har att ge, men det är också fullt möjligt för dig att förändra framtiden om du ändrar riktning och jobbar mot en förändring.

Tarotkorten har en lång historia som sträcker sig ända från 1400-talet . Från början användes tarotkorten som vanliga spelkort tills olika mystiker och siare på 1700-talet började intressera sig för deras inneboende egenskaper. Snart insåg de att kortens kraft kunde säga något om framtiden, och att mystiken kring dem var populär bland folket.

Myten säger att korten härstammar från en egyptisk bok med namnet “The Book of Thoth”. Varje kortlek innehåller 78 kort som i sin tur delas upp i delarna Lilla Arkanan och Stora Arkanan. Lilla Arkanan består utav 56 kort som är indelade i 4 underkategorier, medan Stora Arkanan endast innehåller 22 kort utan underkategorier.

Om du öppnar upp för korten och deras inneboende kraft finns det mycket för dig att hämta. Att spå framtiden kan vara lite läskigt, men tänk på alla fördelar med att veta vad som väntar runt hörnet. Att veta vad framtiden har att erbjuda ger dig en fördel och ett försprång i din vardag.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 6 =