Betallinje: 0939-1414 / 19,90kr per minut

Fakturalinje: 08-57 860 330 / 17kr per minut (Läs mer under Fakturakund)

Spå sig

Att spå sig har idag blivit ett begrepp som innefattar ganska mycket. Vad det egentligen handlar om är att man belyser vilka vägar och möjligheter som kan tänkas komma utifrån det utgångsläge frågeställaren har idag. Detta innebär med andra ord att en hel del spådomar kan förändras, beroende på hur du själv agerar framåt.

Det finns idag många olika sätt att spå sig på. De vanligaste sätten och kanske de mest populära är att man antingen kontaktar ett medium eller en tarottolkare. Man skulle kunna säga att ett medium är ett ”språkrör” mellan dig och andevärlden. En tarottolkare är också ett språkrör fast han/hon använder sig av korten för att få till sig de budskap andevärlden vill förmedla.

Självklart finns det väldigt många andra sätt att spå sig på, kaffesump, kristallkula, pendel, runor, kristaller, iching mynt och vanliga spelkort är andra exempel på det. Dessa är kanske inte lika ”populära” idag som de en gång har varit, men nog fungerar de minst lika bra.

Det finns också exempel på gedigna system som har tagits fram i syfte att spå sig, exempel på dessa är astrologi och numerologi. Självklart går det att placera även tarot, runor och iching mynt till dessa system. Det alla har gemensamt är att de bygger på en hel del teori. Med andra ord går det att lära sig dessa genom att studera det bakomliggande systemet. Visst är intuitionen viktig när man vill spå sig, men den utvecklas automatiskt med tiden.

Att spå sig är spännande - Ring oss idag och testa

Varför ska man då spå sig? Det avgör självklart var och en. Det man kan/bör göra är att se spådomarna som en väg och inte som den enda vägen. Livet blir mycket enklare att leva, om man öppnar upp för att det finns flera vägar att gå.

Är man naiv om man vill spå sig? NEJ! Man är snarare öppen för att det kan finnas anledningar till att man befinner sig i en specifik situation, även om man inte själv ser dessa så kan en spådom belysa just varför saker och ting sker.

Kan man spå sig själv? Javisst kan man det, men det är svårt att vara objektiv när man gör det. Fördelen med att vända sig till en utomstående person för att spå sig är att han/hon inte känner dig och kan därför inte lägga in tolkningar som bara handlar om att du får höra det du vill. Ibland kan det vara bra att få höra det man egentligen inte vill, för att kunna släppa och gå vidare. Eller för att välja andra vägar. Vill man ha ett bra resultat så är det alltid bättre att vända sig till en utomstående spådam. En utbildad frisör klipper sällan sig själv, även om han/hon vet hur man gör, så blir det oftast bättre om någon annan gör det åt honom/henne.

Bör alla spå sig? Ja, så länge man har en avslappnad inställning och inte ser det som att en spådom är ristad i sten. Visst finns det vägar som är menade, men även dessa vägar går att påverka. Har man inställningen att allt som händer och sker är förutbestämt så kan det till och med bli lite ”farligt” att spå sig. Då lämnar över allt ansvar till den som spår (och till en högre makt) och det är inte bra, för i slutändan går det alltid att påverka en situation själv.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 + sjutton =