Betallinje: 0939-1414 / 19,90kr per minut

Fakturalinje: 08-57 860 330 / 17kr per minut (Läs mer under Fakturakund)

Spå i tarot

Den som hjälper dig att spå i tarot kallas för Läsare. När en Sökare behöver svar är det läsaren som med hjälp av tarotkorten ska glänta på framtidens dörr. Att spå i tarot är inte helt lätt, eftersom samma kort kan ha många olika tolkningar och innebörder. Även om det finns ett visst facit vad gäller kortens betydelser har en van läsare ofta utvecklat en egen tolkningsprocess, med vissa små variationer.

När Läsaren ska spå i tarot måste hon först blanda korten noggrant, så att energierna kan landa och korten hamnar på rätt plats. När spådomen sedan ska börja lägger Läsaren ut korten framför sig. Genom att se vilka kort som kommit upp, vilken deras position är, och vilka kombinationer av kort som finns kan Läsaren hjälpa Sökaren att få svar på sina frågor.

Att spå i tarot kräver en hel del energi och tankeverksamhet från Läsaren. Det kan se enkelt ut, men det ligger mycket känsla och ansträngning bakom då det gäller att vara lyhörd för vad korten försöker visa och berätta. Att spå i tarot kräver alltså långt mer än bara tiden det tar att lägga ut korten. För en lyckad session är det viktigt att du litar på den som spår dig, och att du är öppen för den information som kommer fram.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =