Våra tjänster

Alla våra konsultationer sker över telefon. Du blir uppringd från ett dolt nummer, på det telefonnummer du anger i bokningen. Du kan välja att betala via Swish i förskott eller mot faktura i efterskott. Väljer du att betala mot faktura tillkommer en fakturaavgift på 39kr.

Tarot

Med hjälp av tarotkorten kan du få svar på alla frågor du har angående kärlek, relationer, ekonomi, arbete och utveckling. När du bokar en tarotkonsultation med någon av oss, fokuserar vi på dina specifika frågeställningar. För att få ut så mycket som möjligt av en tarotkonsultation är det bra om du har så konkreta frågor som möjligt. Självklart kan vi även göra allmänna tolkningar av de rådande energier du befinner dig i.

Du kan boka din tarotkonsultation med antingen David eller Paras. Tid: Välj mellan 5 – 60 minuter.

Kontakt med andra sidan

När du bokar en konsultation för kontakt med andra sidan får du budskap och bekräftelser från de på andra sidan. Det går dock aldrig att garantera vem som kommer igenom, då det styrs helt och hållet av dem. Oftast känner du igen personen som kommer igenom, men ibland kan det behöva gå lite tid innan bitarna faller på plats.

Du kan boka din konsultation för kontakt med andra sidan med David. Tid: 45 minuter

Numerologi

Universum styrs av energier, allt vi kan se och ta på har en energi. Numerologin fokuserar på dina specifika tal och nummer, som tillsammans skapar dina livsmönster. När du bokar en numerologikonsultation får du reda på vem du är och varför du är som du är, genom dina födelsetal samt ditt namn räknas ditt numerogram ut. Genom numerologin kan du även få reda på hur du passar ihop med en specifik person. När du har bokat en tid blir du kontaktad av Paras via SMS för vidare information.

Du kan boka din numerologikonsultation med Paras. Tid: 45 minuter.

OBS! Bokar du en numerologikonsultation måste du ha minst 2 timmars framförhållning för att Paras ska hinna räkna ut dina tal innan konsultationen äger rum.