Betallinje: 0939-1414 / 19,90kr per minut

Fakturalinje: 08-57 860 330 / 17kr per minut (Läs mer under Fakturakund)

 

Tarot online

På nätet kan du idag hitta massa sidor som erbjuder tarot online. Vad innebär det? Det kan betyda två helt olika saker. Det ena är sidor där du med hjälp av ”modern” teknik, kan lägga en egen tarotstjärna, följt av en ganska tunn tolkning av korten. Det andra sättet att finna tarot online idag är att kontakta en tarottolkare som enbart jobbar online.

Alternativa sätt att finna Tarot online

Vilket av dessa två alternativ ska man då välja? Självklart är vi som jobbar med tarot online, ganska övertygade om vad som ger mest. Självklart så är det kul med alla dessa gratis program som erbjuder tarot online på nätet. Dem har vi nog alla provat på någon gång. Problemet är bara att det är svårt att få ut någon vettig tolkning genom dessa program. Det går att jämföra med att köpa en bok om tarot och sedan sitta och slå upp vad varje kort som har kommit upp betyder, det man då glömmer är intuitionen, som faktiskt står för 40-50% av en tarottolkning.

Tarot Online - Vi på LuckyTarot.se kan läsa i Tarotkort

Skillnade på Tarot online som är gratis och som du betalar för

Den stora skillnaden mellan att välja ett gratis program som erbjuder tarot online och en riktig människa som tolkar korten är att tolkningen självklart blir mer personlig, men också mer matig. Ett tarotkort kan stå för så mycket mer än det alla tarot online program erbjuder. Är man lite känslig som människa så kan till och med dessa program ställa till det en hel del. Du får nämligen ingen djupare förklaring på vad tolkningen egentligen står för, den röda tråden som är väldigt viktig i alla tarotläggningar faller bort, så ett ja kan bli ett nej om du väljer att bara läsa det som står i dessa program.

Tarot online för den som är nyfiken på svar i livet

Fördelar och nackdelar

Finns det några fördelar med tarot online? När det gäller direkt kontakt med en tolkare så finns det bara fördelar. Du hittar alltid någon som erbjuder tarot online oavsett klockslag. Detta är självklart bra, då vi kan behöva svar oavsett om det är tidigt på morgonen eller sent på natten. Internet har gjort det möjligt att komma i kontakt med vem man vill, när man vill och detta är självklart ingenting som har gått oss tarottolkare förbi. Vi finns här under dygnets alla timmar och erbjuder tarot online.

Hur kan Tarot online hjälpa mig?

Man ska alltid ha en avslappnad inställning till spådomar och det blir kanske ännu viktigare att ha en avslappnad inställning när det gäller alla dessa gratis program som erbjuder tarot online. Av den enkla anledningen att du aldrig kan ställa en motfråga till ett sådant program, eller be programmet att förtydliga något i tolkningen.

Återigen, vill du testa tarot online, så är rekommendationen att göra det med en livs levande människa.

Historiskt sett har t.ex. Hemmets journal varit ett populärt val för dem som söker svar i spådomen.
Vi går steget längre, här kan du nå oss när du vill och många flexibla vis. Vi spår dig i Tarot online genom telefon, sms eller mail. Kontakta oss på det sätt som känns bäst för dig. Våra duktiga Taroläsare finns tillgängliga hela tiden.

Du kan kontakta oss på en mängd sätt(telefon, mail & sms). Vi finns här för dig:

Se v泡 priser


0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =