Tarot online

Få svar på dina frågor med tarottolkning online hos Lucky Tarot. Vi hjälper dig att se hur din framtid ser ut. Tarot är idag det mest populära redskapet för att sia om framtiden. David och Paras har flera års erfarenhet av medial vägledning samt spådom med hjälp av Tarot. Boka tid och bli uppringd eller välj att chatta med oss. Betalning sker med Swish, kort eller mot faktura i efterskott (30 dagar)

Du kan även ställa din fråga via SMS

Tarot online hos Lucky Tarot

Vi har många års erfarenhet av tarot och medial vägledning. Boka tid för en konsultation och bli uppringd. I ett samtal med oss får du svaren på dina frågor. Välj mellan 5-60 minuter. Betala med Swish i förskott eller mot faktura i efterskott. Varför välja Lucky Tarot? Vi har alltid fasta priser, erfarna tarottolkare och du kan alltid välja om du vill betala i förskott eller i efterskott.

Boka tid >

Spådom online

Många anser att man inte kan spå in i framtiden. Vi vill hävda att man i allra högsta grad kan det, men det går alltid att hitta ett förhållningssätt till en spådom.

Varför välja Lucky Tarot?

Hos oss kan du alltid få experthjälp av medium. Vi har mediala förmågor och arbetar inte enbart med kort utan även som medium.

Spådom på nätet & via telefon

Tarot online är idag det mest populära redskapet för att sia om framtiden. Vi har båda flera års erfarenhet av att vägleda människor med hjälp av spådom och tarotkort online.

8 andliga perspektiv för din andliga utveckling

/
Vad innebär egentligen andlig utveckling? Finns någon regelbok…

Sommarsolståndet är här

/
Då var framme vid årets längsta dag och med det också årets…

Kontakta din skyddsängel

/
Det sägs att vi alla har en eller flera skyddsänglar. Dessa…

10 vanliga ärkeänglar

/
Som med mycket annat inom det andliga är arbetet med ärkeänglar…

Experthjälp medium

David och Paras har mediala förmågor och arbetar inte enbart med kort utan även som medium. Det innebär att de utöver att se hur din framtid ser ut även kan ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan. Det går dock aldrig att garantera utgången av en medial konsultation, då det är andevärlden som bestämmer vem som ska träda igenom. Oavsett vem som kommer fram, kan du vara trygg med att du får experthjälp av ett medium som har lång erfarenhet av att vägleda och förmedla budskap från den andra sidan. Våra medium har god kunskap och vet hur de på bästa sätt kan söka svar på de frågor du har. Testa att få experthjälp av ett medium!

Det kan vara svårt att förhålla sig till ett ord som spådom. Om vi säger något i en spådom som går emot det du innerst inne vill, så går det alltid att vända på en sådan situation. Allt handlar i slutändan om att fokusera, tänka och visualisera fram ett liv som just du vill ha. En spådom är tack och lov aldrig ristad i sten, livet går alltid att påverka – och det är väl det fina med livet?

Vill du bli spådd online över telefon?

När du bokar en tid med oss kan du känna dig trygg i att du talar med en person som kan och förstår hur tarot och spådom fungerar. Tarot online är både enkelt och bekvämt och du kan få tag på oss var du än befinner dig. Boka tid idag och få den vägledning genom livet som du söker. Tarot och spådom kan hjälpa dig att få svar på en del av livets mysterier, hör av dig för att få en spådom online.

För dig som aldrig testat att spå dig, eller som inte har möjlighet att få en spådom via ett fysiskt möte, kanske på grund av avsaknad av medium där du bor, så kan spådom online vara ett fint alternativ. Du får då möjlighet att prata med en person eller skicka in de frågor som du har och får då en spådom online av David eller Paras. Dessutom är det ett bra alternativ när du vill få svar på stora frågor men inte vill boka ett fysiskt besök med en vägledare. Spådam faktura – Boka tid redan idag!

Medial vägledning och tarottolkare online