Tarot online

Tarotlinjernas tid är förbi! Hos oss bokar du en tid till ett fast pris och blir uppringd. Få svar på dina frågor med tarottolkning online hos LuckyTarot. Vi hjälper dig att se hur din framtid ser ut. Tarot är idag det mest populära redskapet för att sia om framtiden. David och Paras har flera års erfarenhet av spådom och vägledning. Du får konkreta svar på dina frågor och den vägledning du behöver.

Betalning sker med Swish i förskott eller med Qliro i efterskott.

Varmt välkommen med din bokning!

Boka Tarot online med David eller Paras. Vill du inte boka en tid, kan du istället ringa våra andra rådgivare direkt på linjen.

David

Telefon – Videosamtal – SMS

Paras

Telefon – Videosamtal – SMS

Ring våra andra rådgivare direkt på linjen!

0939-1890 / 25.90kr per minut. Du kan även ringa till ett fast pris.

Alexandra – Kod 201

Ring direkt!

0939-1890 / 25.90kr per minut

Helen – Kod 204

Ring direkt!

0939-1890 / 25.90kr per minut

Tiina – Kod 202

Ring direkt!

0939-1890 / 25.90kr per minut

Anne – Kod 203

Ring direkt!

0939-1890 / 25.90kr per minut

Tanya – Kod 205

Ring direkt!

0939-1890 / 25.90kr per minut

Lakshmi – kod 207

Ring direkt!

0939-1890 / 25.90kr per minut

Experthjälp medium

David och Paras har mediala förmågor och arbetar inte enbart med kort utan även som medium. Det innebär att de utöver att se hur din framtid ser ut även kan ta kontakt med dina nära och kära på andra sidan. Det går dock aldrig att garantera utgången av en medial konsultation, då det är andevärlden som bestämmer vem som ska träda igenom. Oavsett vem som kommer fram, kan du vara trygg med att du får experthjälp av ett medium som har lång erfarenhet av att vägleda och förmedla budskap från den andra sidan. Våra medium har god kunskap och vet hur de på bästa sätt kan söka svar på de frågor du har. Testa att få experthjälp av ett medium!

Det kan vara svårt att förhålla sig till ett ord som spådom. Om vi säger något i en spådom som går emot det du innerst inne vill, så går det alltid att vända på en sådan situation. Allt handlar i slutändan om att fokusera, tänka och visualisera fram ett liv som just du vill ha. En spådom är tack och lov aldrig ristad i sten, livet går alltid att påverka – och det är väl det fina med livet?

Vill du bli spådd online över telefon?

När du bokar en tid med oss kan du känna dig trygg i att du talar med en person som kan och förstår hur tarot och spådom fungerar. Tarot online är både enkelt och bekvämt och du kan få tag på oss var du än befinner dig. Boka tid idag och få den vägledning genom livet som du söker. Tarot och spådom kan hjälpa dig att få svar på en del av livets mysterier, hör av dig för att få en spådom online.

För dig som aldrig testat att spå dig, eller som inte har möjlighet att få en spådom via ett fysiskt möte, kanske på grund av avsaknad av medium där du bor, så kan spådom online vara ett fint alternativ. Du får då möjlighet att prata med en person eller skicka in de frågor som du har och får då en spådom online av David eller Paras. Dessutom är det ett bra alternativ när du vill få svar på stora frågor men inte vill boka ett fysiskt besök med en vägledare. Spådam faktura – Boka tid redan idag!