5 tecken på att dina andliga guider försöker komma i kontakt med dig.

Vi har alla Andliga guider/hjälpare som vägleder oss genom livet och hjälper oss att hålla oss till vår verkliga livsväg.

Men det är inte alltid lätt att förstå att de finns med oss, eller att upptäcka tecknen på att de faktiskt finns med oss, och som med det mesta i livet behöver man öva upp förmågan att kunna kommunicera/höra sin hjälpare.

Jeffery Allen, Energy Healer och lärare, säger: ”Att lära sig att höra din andliga guider är lite som att lära sig gå som barn. Allt som verkligen behövs för att lära sig att gå är att du fortsätter att försöka. ”Det krävs tålamod och tid, men med ett lugnt sinne och ett öppet hjärta, är det möjligt att höra din hjälpare/ guide och de meddelanden de har att dela med dig”.

Att komma igång kan vara svårt eftersom allt är nytt, och de flesta människor vet inte vad man ska leta efter. Lyckligtvis finns det några mycket tydliga tecken på att din ande guide försöker att kontakta dig.

Om du upplever något av dessa tecken – är det viktigt att slappna av, meditera, och lyssna. Här kommer 5 tecken som Jeffrey Allen menar att du kan träna upp din förmåga med för att bli lyhörd för att komma i kontakt med dina andliga rådgivare

1 I drömmar eller visioner under meditation

När du sover eller mediterar, är ditt sinne avslappnat, då är du i kontakt med ditt undermedvetna.. Det är då som ditt sinne är öppen för meddelanden från dina andliga guider.

Det är svårt för nybörjare att höra och förstå ord, så guider kommer att skicka bilder först. Meditera på dessa visioner eller drömmar och skriva ner dem i en en ”drömbok/dagbok”. De är ett viktigt budskap från dina andliga guider.

2. Behovet av att skriva fritt

Om du någonsin får en känsla av att du behöver sitta ner och bara skriva något, det här är dina hjälpare/guider som söker kontakt. Fri skrivning hjälper hjärnan att komma med nya och kreativa sätt att lösa ett problem eller tänka på en viss fråga eller erfarenhet. Din hjälpare/ guide kan också styra ditt skrivande och tänkande i rätt riktning under denna tid. Skriv alltid ner saker när du känner suget!

3. Känsla av närvaro

De flesta kommer att förstå denna känsla eftersom det händer oftare än vi tror. Du kan vara avkopplande eller i fullt upp i något, och plötsligt känner en närvaro i rummet eller i närheten av dig. Detta är ett tecken på en avliden älskad, skyddsängel, eller en hjälpande guide. Känslan av närvaro är ett tydligt tecken på att man vill kommunicera med dig, och du bör sluta vad du gör, och andas och meditera så att det är lättare att höra/känna budskapet.

4. Upprepa siffror eller djur

Ofta kan det vara så att man ser upprepa siffror eller saker 3 gånger, tex en buss nummer 333, tiden 1:11, eller till och med grupper av tre svarta fåglar eller gäss. Detta är ett tecken från din hjälpare/guide. När detta händer, är det viktigt att fokusera på vad du tänkte på när du såg tecknen eller precis innan du såg det, eftersom det kan vara oerhört viktigt!

5. Du hör ditt namn

Har du någonsin hört ditt namn ropas, kanske när du gick genom en fullsatt gata eller sitter och läser en bok upptagen på ett café? Eller kanske till och med vaknar upp mitt i natten av att du hör ditt namn ropas. Någon kallar på dig och du rycks ur dina tankegångar eller sömn. Man tittar upp och ser sig omkring för att se vem det är, och inser att det finns ingen där. Då är det din hjälpare / guide som försöker få din uppmärksamhet. Det är viktigt att använda denna tid att stanna upp och lyssna eller ägna extra uppmärksamhet åt vad du tänkte på innan du hörde ditt namn uttalas högt.

Andliga guider använder så klart olika vägar för att kommunicera med dem som de är här för att hjälpa och de kan självklart vara olika från person till person. Vi måste helt enkelt ta den tid det tar att lära oss att lyssna in och att ”connecta oss”, men det är väl använd tid.

Vill du veta om du har kontakt med din andliga guide?

Stämmer detta in på dig? Vill du veta mer?

Boka en tid med någon av våra rådgivare så vägleder de dig. Klicka här för att se vilka rådgivare som är tillgängliga just nu.