Visste du att det förr i tiden var en rätt populär sysselsättning bland kvinnor att spå i kaffesump? Numera är det inte lika vanligt, men visst förekommer det fortfarande.  Att lära sig att spå i kaffesump är faktiskt inte så svårt, men du behöver självklart ha en viss intuition och lyssna på ditt undermedvetna. På så vis blir din tolkning så bra som möjligt.

Spå i kaffesump

Spå i kaffesump – så här gör du!

Börja med att göra kaffe i en kanna, kastrull eller kopp. Här ska du låta kaffet vara i koppen utan att använda sil eller filter (annars får du ju inget sump i botten). Drick upp ditt kaffe men låt lite vara kvar i botten, uppskattningsvis är runt en tesked lagom.

Håll din kopp i vänster hand om du är högerhänt och höger hand om du är vänsterhänt, blunda och ställ sedan frågan som du önskar att få svar på. Efter det vrider du din kopp tre gånger medurs. När du gör detta ska allt smälta samman. Efter det behöver du ett fat. Vänd snabbt din kopp uppochner och ställ på fatet, låt vara tills allt runnit ur. Det kan ta någon minut, så vänta lite innan du lyfter din kopp.

Innan du lyfter din kopp, dela in den i zoner. Dela in dem enligt följande:
– Det område som är ovan koppens öra är för arbete och karriär
– Högre delen av handtaget avser något som är dig nära och kärt, detta kan vara familjen eller kanske hemmet.
– Resterande av koppen visar viktiga händelser som kommer att ske först i framtiden.

Förutom att du ska dela in koppen i zoner, så finns det tidsindelningar av koppen. Den sump som hamnar på den övre delen av koppen representerar saker som kommer hända inom en väldigt snar framtid, eller redan nu. Den kaffesump som finns i botten representerar händelser som sker längre fram i tiden, oftast veckor eller månader fram.

Ibland är det så att det faktiskt inte finns några mönster eller tolkningar som går att göra, i så fall rekommenderar vi att du helt enkelt accepterar det och försöker igen nästa gång det är dags att dricka kaffe.

Hur tolkar du mönster i kaffesump?

Först och främst kan det vara bra att komma ihåg att det ibland kan vara svårt att se symbolerna, därför är det som sagt viktigt att du använder din intuition, men även din fantasi.

Några symboler som är vanliga i kaffesump:
Ankare: Lyckosam symbol i kärlek
Äpple: Fruktsamhet
Ängel: Lycka och goda nyheter
Sol: Energi och framgång
Orm: Fiende
Hjärta: Ett helt hjärta symboliserar kärlek medan ett delat hjärta varslar om en uppkommande sorg
Cirkel: Gåvor, priser, vinter och lycka.
Häst: Styrka och framfart
Katt: Ett gräl kommer påverka ditt liv
Kniv: Du kanske har en ovän eller intriger på gång
Öga: Svartsjuka
Skalbagge: Svår uppgift är framför dig
Mynt: Du kommer få pengar
Diamanter: Om du är ogift står detta för att ett frieri är på gång
Hand: Familj och vänskap

Detta är bara några symboler som går att ursköna när du spår i kaffesump. Kom ihåg att spådomen blir inte bättre än utövaren är duktig på att tolka. Om du står inför någon större förändring i ditt liv eller behöver svar på frågor som kan vara svåra är du välkommen att kontakta någon av våra duktiga rådgivare för att få en spådom. Vi på Lucky Tarot hjälper till med tarot online och kan kanske hjälpa dig att guidas in på den väg du vill.

Ring oss direkt!

Vi ser fram emot att få vägleda dig.

Betallinje

0939-1890
19.90kr per min

Förskott

08-57860334
Läs mer / 19.90kr per min

[operators]