Vem var du i ditt tidigare liv?

Tron på reinkarnation är utbredd, och många människor tror att de har levt flera liv. Medan vissa människor kanske är intresserade av sina tidigare liv av nyfikenhet, tror andra att deras tidigare liv har en direkt inverkan på deras nuvarande liv. I det här blogginlägget ska vi utforska några av de sätt på vilka ditt tidigare liv kan påverka ditt liv idag.

Hur påverkar ditt tidigare liv ditt liv i dag?

Det finns några sätt som ditt tidigare liv kan påverka ditt liv i dag. För det första, om du upplevde trauma i ett tidigare liv kan du bära med dig det traumat in i det här livet. Detta kan yttra sig som ångest, depression eller andra psykiska problem. Om du dessutom hade olösta affärer i ett tidigare liv kan du känna dig dragen till liknande situationer i det här livet i ett försök att lösa dessa problem. Slutligen, om du var särskilt ond i ett tidigare liv kan du finna dig själv straffad för dessa handlingar i det här livet.

Kan ditt tidigare liv förklara varför du går igenom det du gör i det här livet?

I vissa fall kan ditt tidigare liv förklara varför du går igenom vissa utmaningar i det här livet. Om du till exempel inte slutförde din utbildning i ett tidigare liv kan du finna dig själv kämpande för att slutföra din utbildning i detta liv. Eller om du var grym mot djur i ett tidigare liv kan du upptäcka att du är allergisk mot djur i det här livet.

Det finns mycket debatt kring ämnet reinkarnation. Oavsett om du tror på det eller inte kan du dock inte förneka att tron är utbredd. Många människor tror att de har levt flera liv och att deras tidigare liv har en direkt inverkan på deras nuvarande liv. Om du är intresserad av att lära dig mer om dina tidigare liv finns det många resurser som kan hjälpa dig att utforska dem. Det finns olika tekniker som kan användas för att försöka identifiera det, såsom regressionsterapi och meditation. Ett annat effektivt sätt att ta reda på vem du var i ett tidigare liv och hur det påverkar dig idag är genom tarotkorten.

Du kan också få glimtar av ett tidigare liv genom att hålla kristaller i din hand under meditation. De kristaller som ger dig bäst bäst effekt för detta syfte är Kalcedon, Opal samt snöflingeobsidian.

Köp dina kristaller här.

Vill du veta vem du var i ett tidigare liv och hur det påverkar dig idag? Boka tid med någon av våra rådgivare för att se vilka mönster du har med dig från tidigare liv.