777 portalen – vad är det och hur påverkar det oss andligt?

Du kanske har hört talas om den, 777 portalen. Men vad betyder det egentligen? 777 portalen är en astrologisk händelse som markerar en öppning av olika andliga energier. Det är en tid att fira, men det finns också några saker du bör vara medveten om. I denna blogg kommer vi att titta närmare på 777 portalen, vilka andliga energier som dras igång, hur vi kan påverkas och vad vi bör göra under denna speciella tid.

Vad är 777 portalen?

777 portalen är en astrologisk händelse som sker när solen och månen står i linje med planeten Sirius, som är en av de starkaste stjärnorna på himlen. Denna händelse markerar en öppning av olika andliga energier som kan påverka vår medvetenhet och vårt andliga tillstånd. 777 portalen infaller vanligtvis en gång per år, oftast under juli månad, och varar i cirka en vecka (1-7 juli).

Att förstå vad 777 portalen innebär är viktigt om du vill dra nytta av dess energier. 777 portalen är egentligen en impuls av andlig kraft som uppstår när siffran 7 upprepas tre gånger, alltså 7-7-7. Kort efter midnatt den 7 juli når energierna sin höjdpunkt. Under denna portal kan vi uppleva en öppning till högre andliga vibrationer och ny inblick i vår själ.

7/7 2023 = 777

Vilka andliga energier drar igång i samband med 777 portalen?

Under 777 porten kan olika andliga energier aktiveras, beroende på var du befinner dig i din andliga resa. Men i allmänhet sägs det att denna period är en tid för högre medvetenhet, självreflektion och spirituell tillväxt. Det är också en tid för att förlåta och släppa taget om gamla sår, för att kunna röra sig framåt och öppna upp för nya möjligheter. 777 porten sägs också vara en tid för att ta emot andliga budskap och visdom från universum.

Hur kan vi påverkas av denna portal?

Vi kan alla påverkas av 777 portalen på olika sätt, beroende på var vi befinner oss i våra individuella andliga resor. Men vanligtvis kan vi känna oss mer känslomässiga, intuitiva eller spirituella under denna tid. Vi kan också uppleva ökad energi, klarhet och inspiration, eller känna av en stark impuls att följa våra hjärtan och våra drömmar.

Men det är också viktigt att vara medvetna om att vissa människor kan uppleva det motsatta – att de känner sig överväldigade, förvirrade eller trötta under 777 portalen. Om du märker att du kämpar med att hantera energierna, var snäll mot dig själv och ta hand om dina behov. Det kan inkludera att vila mer, äta hälsosamt, meditera eller söka stöd från en terapeut eller en andlig vägledare.

Vad bör vi göra under denna portals energier?

Under 777 portalen kan du göra olika saker för att hjälpa dig själv och dra nytta av de andliga energierna.

Här är några förslag:

Meditera eller be för att ansluta till högre medvetenhet och få en klarare riktning för din andliga resa.

Skriv ner dina känslor och intentioner för att släppa gammal smärta och skapa nya positiva tankemönster.

Gör något kreativt eller självuttryckande för att släppa lösa den energi och inspiration som 777 porten kan ge.

Ta en paus från sociala medier och teknik för att ge dig själv utrymme att reflektera och vara närvarande i ögonblicket.

Delta i en ceremoni eller en gruppmeditation för att ansluta till andra som också utforskar dessa energier.

777 portalen är en speciell tid på året där andliga energier är i fokus. Att vara medveten om vad som händer kan hjälpa oss att dra nytta av dessa energier och växa på våra andliga resor. Oavsett hur du väljer att spendera denna tid, var snäll mot dig själv och var öppen för att ta emot all den visdom och inspiration som universum kan erbjuda.

Nyfiken på framtiden? Boka en telefontid eller ställ dina frågor via SMS.