Attrahera kärlek med hjälp av ett äppelbad

Att bada för att rena sig och locka till sig goda energier är inget nytt – tvålen innehåller oftast extrakt av örter och kryddor som lugnar, doftar och ger oss energi. Det är valet av ingredienser som du använder i ditt bad som gör hela skillnaden.

Bad för att attrahera kärlek består oftast av ingredienser som kanel, äpple eller rosenblad.

Det sägs att kärleken förflyttar berg och vi alla behöver en partner, älskare eller vän. Ett kärleksbad utförs för att attrahera, börja om, förbättra och för att få två personer att hamna i harmoni med varandra.

Ett äppelbad handlar inte bara om att du ska träffa ditt livs kärlek, även om det kan vara en av effekterna. För människor som levt ensamma under en längre tid, kan det finnas ett djupare problem som måste lösas, något gammalt som måste rensas ut – ett mönster, en erfarenhet eller blockering. För att komma vidare, måste denna blockering identifieras och lösas. Denna ritual hjälper dig även att bryta mönster som har bidragit till att kärleken ännu inte kommit in.

När det är gjort och du är öppen (i kropp och själ) för att möta kärleken kommer ditt hjärta och sinne vara fritt.

Denna ritual öppnar vägen för att förbättra din befintliga relation, om du är i en. Genom att skapa harmoni och balans i din relation kommer passion och lust naturligtvis följa med på köpet.

Här följer två olika varianter av ett äppelbad som hjälper dig att öppna upp och attrahera kärleken.

Recept 1 – För dig som vill känna dig oemotståndlig.

Ingredienser:

2 liter vatten

4 matskedar honung

1 rivet rött äpple

2 kanelstänger

Gör så här:

Koka upp vattnet i en kastrull och tillsätt sedan alla andra ingredienser. Ta bort kastrullen från plattan och täck över med ett lock. Vänta tills blandningen är rumstempererad och sila av. Ta din dusch som vanligt och slutligen, häll blandningen över kroppen, från topp till tå. Visualisera dina önskemål om kärlek och hur detta bad kommer att göra dig oemotståndlig. Vänta tills kroppen torkar naturligt utan att använda en handduk.

Recept 2 – För dig som söker kärleken och vill stärka din självkänsla.

Ingredienser:

1 liter vatten

1 vaniljstång

3 droppar eterisk olja med rosdoft

7 nejlikor

3 kanelstänger

3 matskedar brunt socker

1 rött äpple, skuret i fyra delar

Gör så här:

Lägg ingredienserna i en kastrull och koka upp. Stäng av värmen efter att blandningen har börjat koka. Täck kastrullen med ett lock och vänta tills blandningen är rumstempererad, sila av. Slutligen, duscha som vanligt och häll sedan blandningen över huvudet, låt den rinna över hela kroppen och visualisera dina önskemål om kärlek.

Ett äppelbad är ett fantastiskt alternativ för dem som söker en bättre livskvalitet och känslobalans.

Är du nyfiken på om kärleken är på väg in i ditt liv? Våra rådgivare ser hur ditt kärleksliv utvecklas.