Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

[operators]

Fullmåne i Fiskarna 2/9 2020 – Hur påverkas ditt stjärntecken?

Denna fullmåne i Fiskarna belyser våra drömmar och känslor, men tack vare den oförutsägbara energin från Uranus får vi även oväntade insikter. Uranus gör oss mer öppensinnade och experimentella. Denna fullmåne uppmanar oss att lita på oväntade impulser och lita på att vår intuition leder oss in på rätt vägar.

Här ser du hur denna fullmåne påverkar ditt stjärntecken.

Väduren

Denna fullmåne får dig att vända dig inåt och gör att du spenderar lite kvalitétstid med dig själv. Om du lyckas tysta de yttre krafterna, får du kontakt med ditt högre jag med lätthet och klarhet.

Sten som ger Väduren extra energi vid varje fullmåne – Röd Jaspis.

Oxen

Denna fullmåne vill att du ska söka dig till dina vänner, eftersom du med stor sannolikhet får stöd och inspiration genom gemenskap med andra. Det är en bra tid att nu prata öppet om dina drömmar och mål.

Sten som ger Oxen extra energi vid varje fullmåne – Rosenkvarts.

Tvillingar

Du får en ny kick i ditt arbetsliv och fullmånen gör att du känner dig inspirerad att bredda din väg framåt. Låt din intuition och dina känslor leda dig framåt i ditt arbetsliv så att du kommer närmare ditt kall.

Sten som ger Tvillingarna extra energi vid varje fullmåne – Opal.

Kräftan

Denna fullmåne ber dig att gå igenom dina tankar kring livet och andlighet. Du behöver inte hålla fast vid invanda tankemönster. Du får nu en möjlighet att omvärdera och förändra. Försök att göra plats för nya energier.

Sten som ger Kräftan extra energi vid varje fullmåne – Månsten.

Lejonet

Denna fullmåne ber dig att se över din makt på en djupare nivå. För att göra detta måste du få kontakt med dina skuggsidor. Att få kontakt med ”mörkret” inom dig hjälper dig att utvecklas till den bäst versionen av dig själv.

Sten som ger Lejonet extra energi vid varje fullmåne – Citrin.

Jungfrun

Denna fullmåne ber dig att ta en paus från strävan till förbättring och istället kanalisera din energi på dina nära och kära. Dina relationer är en spegelbild av dig och ger dig en chans att lära känna dig själv på en djupare nivå.

Sten som ger Jungfrun extra energi vid varje fullmåne – Agat.

Vågen

Denna fullmåne ber dig att strukturera din tid så att du får mer utrymme för ditt eget välbefinnande. När du väl har rensat din kalender, får du möjlighet att fylla den igen på ett sätt som stödjer ditt helande, tillväxt och balans.

Sten som ger Vågen extra energi vid varje fullmåne – Aventurin.

Skorpionen

Denna fullmåne vill att du ska omfamna dina känslor med full kraft. Ha kul och sök dig till nöjen. Det är en bra tid att låta kreativiteten ta plats – måla, dans, sjung eller hitta någon annan form av konstnärligt uttryck.

Sten som ger Skorpionen extra energi vid varje fullmåne – Granat.

Skytten

Denna fullmåne vill att du ska prioritera lugnet framför allt annat. Det är en bra tid att kontakta gamla vänner och bekanta. Sök inspiration från de människor som känner dig på djupet och undvik ytliga kontakter.

Sten som ger Skytten extra energi vid varje fullmåne – Lapis Lazuli.

Stenbocken

Denna fullmåne vill att du på ett tydligt sätt uttrycker hur du känner, du kommer uppleva att det är bekvämare än vanligt. Ha öppenhjärtiga samtal med dina nära och kära och låt inte ett tillfälle att uttrycka dig gå dig förbi.

Sten som ger Stenbocken extra energi vid varje fullmåne – Onyx.

Vattumannen

Denna fullmåne vill att du ska se över vad som verkligen betyder något för dig. Det är lätt att spendera tid, pengar och resurser på saker som egentligen inte betyder något. Följ din magkänsla!

Sten som ger Vattumannen extra energi vid varje fullmåne – Fluorit.

Fiskarna

Fullmånen är i ditt tecken! Oavsett om du experimenterar med en ny stil eller uttrycker dig på ett kreativt sätt, kommer du märka att du har inspiration som både räcker och blir över. Dra nytta av denna inspiration!

Sten som ger Fiskarna extra energi vid varje fullmåne – Ametist.