Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

[operators]

666 – Djävulens nummer eller ett änglanummer?

Nummer 666 ses av de flesta som ett dåligt tecken. Hos många kan det väcka rädslor och osäkerhet och det är svårt att inte associera denna sifferkombination med mörkret.

Men vad betyder 666?

I bibeln, närmare bestämt i uppenbarelseboken omnämns 666 som djävulens nummer.  Men änglarna försäkrar oss om att det finns så mycket mer i detta nummer som inte handlar om ondska eller mörker.

Att se 666 är inte alls ett dåligt tecken och ingenting du behöver vara rädd för. Det är inte olycksbådande utan kan ses som en andlig väckarklocka.

Har du under en tid varit för fokuserad på materiella saker och ignorerat din andliga väg och din inre röst? Då bör du se 666 som ett tecken på vikten av att lyssna på ditt hjärta och inte följa logiken.

Vad bör du göra när du ser 666?

Hitta tillbaka till balansen

666 är en uppmaning att försöka hitta tillbaka till en balans. Numret vill påminna dig om att vara i ögonblicket så att du på ett enklare sätt kan följa din andliga väg så att du kan hela ditt sinne, kropp och själ.

Eftersom 666 är så starkt förknippat med ondska i populärkulturen, är det även en uppmaning om att lämna över alla dina rädslor och eventuell osäkerhet till änglarna. Ta en titt på dina tankar, är de i linje med glädje och äkta kärlek? Eller är de ur balans och fokuserade på materiella saker, oro, rädslor och bekymmer?

Syftet med detta änglanummer är att höja frekvensen på dina tankar för att återföra ditt fokus på kärlek.

Ta hand om dig själv

666 är en uppmaning om att ta hand om dig själv. Kanske har du under en tid valt bort dina egna behov framför andras och det har dränerat din energi. Det är nu dags att på ett medvetet sätt börja prioritera sådant som ger dig energi. Det innebär att du måste ta ett steg tillbaka och ge dig själv utrymme.

Fortsätt be änglarna om hjälp och lyssna på din intuition.

Vara till tjänst för andra

När du upprepade gånger ser 666 så vill änglarna att du ska se dina välsignelser och börja dela med dig. Att vara till tjänst för andra är en vibration som är stark i detta änglanummer. Att på ett kärleksfullt sätt dela med dig till andra människor, djur och natur, gör att du som person hamnar i linje med din livsväg.

Vilka vanor kan du ändra på idag för att både kunna ge dig själv och andra samtidigt?

Fortsätt på din andliga väg

Kom ihåg att dina änglar är här för att vägleda dig på din andliga väg, men det krävs mod, förändring och medvetenhet för att du ska kunna ta dig framåt. 666 är ett tydligt tecken på att du går stadigt på denna väg. Detta nummer är en indikation på att du befinner dig i en tid av personlig och andlig expansion.

Nästa gång du ser 666, var medveten om att det inte är djävulen som pockar på uppmärksamhet – det är dina änglar som försöker framföra sina budskap.