Hur du sätter tydliga intentioner för att uppnå dina drömmar

Att ha en tydlig bild av dina intentioner är det första steget i att kunna manifestera dina drömmar.

Du måste medvetet arbeta med och på dina intentioner för att det ska finnas någon möjlighet för dina drömmar att manifesteras.

Det finna många olika sätt att tydliggöra dina intentioner på så att du sedan kan påbörja arbetet för att dina drömmar ska bli verklighet.

Här är några enkla knep du kan använda dig av:

  • Börja med att höja din vibration genom att rena dina energier

När du sätter dina intentioner är det viktigt att du befinner i dig i balanserade och harmoniska energier. Därför är det viktigt att du aktivt jobbar med att höja din vibration. Du kan bara sätta ärliga intentioner om du är i balans och är i kontakt med dig själv.

Många människor upplever att intentioner, drömmar och visioner aldrig går i uppfyllelse. Detta beror oftast på att intentionen inte kommer från en ärlig källa. Oftast sätter vi upp mål utifrån vårt ego och inte utifrån vad vår själ egentligen vill.

Att ta en promenad i naturen är kanske det absolut enklaste sättet att höja din vibration på. Andra sätt är meditation, healing och mantran. Du kan även rena dina energier med hjälp av stenar, kristaller, eteriska oljor och salvia.

  • Skriv ner det du absolut vill uppnå i livet

Ditt ego kommer säkert komma på mängder med saker som kan göra dig glad. Nya kläder, ny bil, resor eller ett hus. Men frågan är om det långsiktigt kommer att göra dig lyckligare på en själslig nivå?

Att skriva är ett oerhört effektivt sätt att komma runt egot och dina medvetna tankar, för att istället få kontakt med din intuition.

Det bästa du kan göra när du skriver ner dina intentioner är att inte hålla tillbaka på någonting, skriv allt som kommer till dig.

Ställ frågor till dig själv för att komma på ytterligare saker du vill uppnå, till exempel:

  • Vad tyckte du om att göra som barn?
  • Vilka är dina gladaste minnen och varför gör de dig glad?
  • Om din tid var begränsad, vad skulle du då lägga tiden på?
  • Om du kunde, vad skulle du då göra för att göra planeten till en bättre plats?

Självklart finns det många andra frågor du kan ställa dig. Fortsätt att ställa frågor tills du har kommit på minst 8 – 10 drömmar som du vill uppnå och som skulle göra dig lycklig.

  • Välj bland dina drömmar

Nu har vi kommit till steget där du måste välja ut 3 av de drömmar du skrivit ner i steget innan. Vilka 3 drömmar ligger närmast ditt hjärta? Kanske är det så att alla drömmar du skrivit ner, ligger nära ditt hjärta men försök att välja ut de drömmar som ditt hjärta klappar lite extra hårt för.

  • Ta reda på varför

Nästa moment i att sätta tydliga intentioner är att ta reda på varför dessa 3 drömmar är viktiga för dig. Här handlar det om att gräva, steg för steg.

Ex. Din högsta dröm just nu är att lära dig tolka tarotkort. Frågan du ska ställa dig är – Varför vill jag lära mig tolka tarotkort?

Svaret på den frågan kanske är – Jag vill kunna vägleda mig själv och andra.

Nästa fråga blir då – Varför vill jag vägleda mig själv och andra?

Fortsätt så tills du inte längre kan fråga dig själv ”varför?”

Det här är ett viktigt och effektivt moment, så hoppa inte över det. Genom att fråga dig själv ”varför?” får du en bredare grund att jobba vidare med.

Det är ingen idé att drömma om rikedom, om du inte vet vad du ska göra av pengarna😊

  • Börja agera

Nästa steg blir att lägga upp en plan för hur du ska agera för att dina drömmar ska gå i uppfyllelse. Varje dag ska du göra något som tar dig ett steg närmare din dröm, det behöver inte vara stora steg. På kvällen innan du går och lägger dig, skriver du vad du ska göra dagen efter. Detta gör att du aldrig släpper ditt fokus eller din intention.

Be även dina änglar, guider och universum om hjälp för att dina drömmar ska manifesteras.