Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

[operators]

Manifestera med färgen grön

Alla regnbågens färger vibrerar på olika frekvenser, som ger oss olika känslor och impulser. Dessa vibrationer påverkar även vår aura och resonerar med oss på olika sätt.

Finns det en viss färg som du har dragits till hela ditt liv? En nyans som fyller dig med inspiration och självförtroende? Kanske vibrerar den här färgen exakt med den frekvens som din kropp och själ önskar för att hitta harmoni.

I det här inlägget ska vi fördjupa oss i färgen grön – naturen och överflödets färg.

Betydelsen av färgen grön

Grönt faller under spektrumet av kalla färger tillsammans med blått, grått och lila. Grönt är framför allt naturens färg och representerar fertilitet, rikedom och tur men även sensualitet och kärlek.

En anledning till att grönt associeras med sensualitet och kärlek är för att grönt även är hjärtchakrats färg. Hjärtchakrat är starkt kopplat till kärlek och känslor. Att fokusera på färgen grön, hjälper dig att läka och balansera ditt hjärtchakra. Har du haft svårt att relatera känslomässigt till de som betyder mycket för dig eller upplever du att du har svårt att uttrycka känslor? Då kan det vara bra att tillbringa tid i naturen bland dess olika gröna nyanser. Eller varför inte prova att måla en tavla i gröna nyanser. Att koncentrera dig på denna färg, får ditt hjärtchakra att blomstra.

Avslappning

Grönt är också känt för att vara en avslappnad färg. Grönt hjälper dig att koncentrera på en specifik uppgift som du har framför dig.

Även om Moder jord kan vara oförutsägbar, är de flesta promenader i skogen avkopplande. Moder natur tar hand om och vakar över oss och ger oss det vi behöver för att leva. Det är svårt att känna dig spänd eller stressad när du står i naturens gröna nyanser.

Tillväxt

Nyanser av grönt representerar också transformation och känslomässig tillväxt. Vi tenderar att växa och utvecklas som mest under och efter en stormig period i livet. Grönt hjälper dig att omvandla stressiga energier till personlig tillväxt. Omge dig med basilika eller olika nyanser av mossa när du hamnar i situationer som kräver utveckling och tillväxt.

Överflöd

Grönt är förknippat med rikedom och är en utmärkt färg att arbeta med när du försöker manifestera pengar. Tänd ett grönt ljus och visualisera att pengar kommer till dig enkelt och naturligt, lika naturlig som färgen grön är i naturen.

Grönt är också associerat med girighet – att bli grön av avund över vad andra har istället för att se dina egna välsignelser är aldrig rätt väg att gå. Använd gröna nyanser för att öva upp din tacksamhet över det du har, så ger universum dig mer.

Det finns många anledningar att omge dig med färgen grön och lika många sätt att göra det på. Använd gröna nyanser när du väljer kläder, ät mycket grönt eller ha gröna stenar i din ficka, så som Malakit, Jade, Smaragd eller Aventurin.