Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

[operators]

6 olika andliga guider

Oavsett vart du kommer ifrån, vem du är, vilka val du har gjort eller hur ditt liv ser ut – så har du en andlig guide. Alla har en andlig guide oavsett om vi väljer att tro på det eller inte.

Termen ”andlig guide” är väldigt generell, då det kan handla om en mängd olika andeväsen med olika unika roller, egenskaper och erfarenheter som kan stötta dig i livet.

6 olika ”andliga guider”

Förfäder

En förfader som andlig guide, är en guide som du är genetiskt kopplad till. Det kan vara avlidna nära och kära som du känt under din livstid, men som nu guidar och vägleder dig från andevärlden. Oftast går dock dessa guider längre tillbaka i tiden, vilket innebär att du troligtvis inte har träffat de i fysisk form.

Dessa guider går framför dig och visar dig vägen, hjälper dig att läka sorg och besvikelser och trauman som kan ha gått från generation till generation. Men de kan också hjälpa oss i vardagen. De fungerar även som läromästare, som får oss att förstå vår potential – speciellt inom det andliga.

Änglar

Änglar, Ärkeänglar och skyddsänglar är andliga guider som fungerar som gudomliga budbärare för dig. De arbetar med dig genom meddelanden och budskap. De ger dig upplyftande och inspirerande energier. De talar genom din intuition och pushar dig i rätt riktning under hela din livstid.

Du blev tilldelad din skyddsängel vid din födsel. Denna guide känner till ditt personliga syfte här på jorden. Skyddsängeln känner till dina styrkor och svagheter och kan vägleda dig genom utmaningar i livet.

De andliga guider vi väljer att kalla ärkeänglar, jobbar med mänskligheten i ett större sammanhang. De arbetar med grupper av människor. En av de mest kända ärkeänglarna är naturligtvis ärkeängeln Michael, men det finns många fler du kan lära känna och också lära dig att arbeta med.

Stjärnvarelser

En stjärnvarelse är en guide som tillhör din ”galaktiska familj”. Det kan vara en individ som du har känt i tidigare inkarnationer i något annat stjärnsystem till exempel Plejaderna, Andromeda, Orion eller något annat system.

Dessa guider finns till för att hjälpa dig att utvecklas och växa som själ. Dessa guider har arbetat hårt med sin egen uppstigning och vägleder dig på din väg mot din uppstigning.

Uppstigna mästare

Uppstigna mästare är andliga guider som har levt ett fysiskt liv på jorden. De har under sin livstid arbetat hårt med sin andlighet och uppstigning. De är kraftfulla läromästare för dig på din väg mot uppstigning och deras mål är att upplysa dig.

Det finns många uppstigna mästare som fungerar som andlig guider för mänskligheten, några av de är Jesus och Jungfru Maria.

Djur

Kraftdjur eller totems, är andliga guider som visar sig i djurform. De guidar dig genom livet och ger dig inspiration, healing och stöd i utmanande perioder.

Deras fokus ligger till stor del på att du ska trivas som den fysiska varelse du är och att du ska hålla dig jordad, centrerad och i harmoni med jorden. De har en kraftfull andlig visdom och en magisk kraft som de vill vidarebefordra till dig. De ger dig beskydd och visdom du behöver och hjälper dig att övervinna rädslor.

Naturväsen

Ett naturväsen är knutet till ett av de fyra elementen – Jord, eld, luft eller vatten. De finns främst inte till för oss, men kan många gånger följa oss och agera andlig guide. Är du en person som känner dig som mest hemma i naturen, har du med all sannolikhet en guide i forma av ett naturväsen.

Dessa guider vill få dig att förstå värdet i det enkla. De gör att du kommer igenom alla ytliga lager för att komma i kontakt med dig själv och den du egentligen är.

Hur vet du vilken andlig guide du har?

Du har och har haft stöd från var och en av dessa olika andliga guider under ditt liv, vissa finns med dig under kortare perioder och andra under längre perioder. Vissa av dessa guider finns vid din sida genom hela ditt liv.

Genom att vara medveten och uppmärksam på olika tecken och signaler, kan du på ett tydligare sätt se vilken typ av andliga guide du har vid din sida.