Veckans vägledning

13-19 januari

Ess i Stavar + 10 i Svärd + Eremiten

 

Veckan börja med en kreativ och entusiastisk energi. Kanske har en idé om ett nytt projekt funnits med i dina tankar en tid. Nu är det dags att gå från tanke till handling. Ess i Stavar ger dig möjligheter att plocka fram det driv du har inom dig, så att du kan fullfölja de planer du har. Inspirationen flödar i början på veckan, så skriv gärna ner det du får till dig – även om du inte använder dig av alla ”lösningar” just nu, så kommer du ha användning av dessa längre fram.

Något ligger med och tynger ner dig, något du behöver avsluta innan du kan påbörja något annat. 10 i Svärd är ett ganska överdrivet kort, det är därför viktigt att du ställer dig frågan om du egentligen inte är redo för nya äventyr trots gamla erfarenheter? För att Ess i Stavars energi och all den kreativitet kortet besitter, ska komma till sin rätt måste du först hitta ett förhållningssätt till ditt förflutna.

Brottningsmatchen mellan Ess i Stavar och 10 i Svärd kan pågå en bit in på veckan, men Eremiten hjälper dig att hitta balansen. Vi behöver inte alltid välja mellan att sitta fast i något gammalt och påbörja något nytt – ibland går det faktiskt att kombinera. Eremiten hjälper dig att hitta de vägar du behöver för att både det gamla och det nya ska kunna löpa parallellt.

Eremiten gör att du i slutet av veckan vill dra dig undan en aning, kanske behöver du avsätta helgen till att återhämta dig.

Nyckelordet för veckan är ”Drivkraft”. Använd din dåtid och din nutid för att plocka fram din drivkraft och se till att skapa en stark väg framåt. Du har energierna med dig!

Vi önskar dig en underbar vecka!

Kram

Paras & David