15 SAKER ATT HA I ÅTANKE NÄR ANDEVÄRLDEN FÖRSÖKER KONTAKTA DIG

Universum talar till oss. Det försöker få vår uppmärksamhet. Det försöker vägleda oss, komma i kontakt med oss och få oss att vakna.

Det finns massor av tecken där ute, men ser vi dem? Lyssnar vi? Och vet vi någonsin vad vi ska leta efter?

Hur många gånger önskar du att du fick ett tecken på vilken väg du borde ta i livet?

Hur många gånger har du bett om ett svar, men inte vetat hur du ska få det?

Hur ofta känner du dig ensam och utan stöd i livet?

När du är inställd på hur universum kommunicerar med dig blir livet mycket mindre förvirrande, och du börjar känna dig mycket mer förenad och förbunden.

 1. Det piper i ena örat.

Den här pipande sensationen kan uppstå när du befinner dig i stunder av uppmärksam tanke och begrundar andliga frågor; eller så kan den uppstå när du känner en stark känsla med stark vibration, som glädje, gemenskap och kärlek.

Pipandet är tillfälligt och pågår ungefär under den tid det tar för dig att identifiera dess koppling till vad du upplever i det ögonblick det inträffar. Till exempel kanske du tittar på eller läser en nyhet om ett barn som självständigt påbörjar en insamling för ett viktigt ändamål så att du kan vara till hjälp för någon i hennes samhälle.

Eftersom känslan av altruism och uppskattning resonerar inom dig kan pipandet börja. Det här är din guide som bekräftar: ”Ja, ja! Känn mer av den här känslan oftare och använd den för att tjäna andra”. Pipandet bör varken vara obehagligt eller påträngande, eftersom det inte är så din guide handlar. (Om det kvarstår och blir obehagligt eller påträngande ska du självklart söka vård. Din guide skulle inte vara källan till något som är skadligt för din hälsa.)

 1. En ljuspunkt

Du kanske ser en oväntad blå ljusblixt i ena ögonvrån, eller så kanske du ser ett klot av andlig energi, som vanligen kallas en ”sfär”. Ljuset eller sfären kan till och med färdas genom att guppa runt eller röra sig snabbt genom ett utrymme. Om du ägnar dig åt bön och meditation kan du faktiskt ”se” en punkt av ljus i ditt sinne som dröjer sig kvar tillräckligt länge för att du ska kunna bekräfta dess närvaro. Ljuspunkten kan komma samtidigt som du upplever sensationen av höga tankar och känslor, eller så kan den komma när du tänker på den kärleksfulla och stödjande närvaron från din andliga vägledare. Som tidigare bör detta inte vara ihållande, obehagligt eller påträngande; Om så är fallet, vänligen sök vård.

 1. Att se upprepande ting som är tre

Efter att ha döpt din spirituella guide kan du bli allt mer medveten om att se saker i uppsättningar om tre. En tolkning är att detta symboliserar den heliga treenigheten. Oftast manifesterar sig de tre sakerna i två former. Man ser tre fåglar av samma art tillsammans, som tre svarta kråkor eller tre knallröda kardinaler. Den andra formen är att se en följd av tre likadana siffror på en digital klocka, som 1:11 eller 3:33. När detta inträffar, och du blir medveten och varse om det, var uppmärksam på vad eller vem du tänkte på precis innan stunden då du såg de tre sakerna. Det bör vara andligt eller känslomässigt betydelsefullt.

 1. Du drömmer extremt levande drömmar

Ofta ger andevärlden ut sina råd och meddelanden genom drömmar eller visioner. Om du någonsin har mediterat och öppnat upp ditt medvetande så mycket att du har mottagit en blixt av en kort film eller något liknande så är du bekant med detta fenomen. Andar fångar vår uppmärksamhet genom att tillhandahålla arketyper och skapa scenarier när du öppnar upp din tro och börjar ta emot mer information från andra världar. När du öppnar upp dig själv känner andarna det och börja dela med sig till dig. Att medvetet be om en andlig vision gör att dessa livliga drömmar blir mer sannolika.

 1. Du får ofta frossa och gåshud

Din fysiska kroppstemperatur ändras när du kommer i kontakt med andevärlden, vilket kan göra att kyla färdas genom din kropp och ger dig gåshud. Om du pratar om en avliden närstående kan denne känna av det från andevärlden och nå ut för att låta dig veta att de fortfarande finns med dig genom att ge dig gåshud. Dessa övergående kontakter med andevärlden är naturliga, eftersom varje levande varelse har en koppling till andevärlden. Den gåshud du upplever är en påminnelse om att du lever i en värld just nu men att du också har ett hem i den flerdimensionella andevärlden.

 1. Du bara vet vissa saker

Om du någonsin har känt dig 100 % säker på något, även om du inte vet varför eller hur det än tog sig in i ditt huvud, kan det faktiskt vara ett tecken från en avliden närstående eller en av dina andliga vägledare. Andevärlden kan använda telepati för att kommunicera med oss genom att föra oss i en viss riktning och uppmuntra oss att följa våra instinkter. Andevärlden kan också uppmärksamma vissa saker omkring dig i den fysiska världen.

 1. Synkronicitet

Synkronicitet är en slumpmässig förekomst av händelser som verkar sammanfallande, slumpartade och relaterade, men som ändå inte är sammankopplade med någonting.

Till exempel: Du kör till jobbet och ser ett barn med en röd ballong, när du sedan kommer till jobbet har någon köpt röda röda ballonger till din kollega på hennes födelsedag, och när du senare kör hem så ser du ytterligare en röd ballong på en ”öppet hus”-skylt. Sammanträffande? Jag skulle inte tro det.

Synkroniciteter är ett av de mest kraftfulla sätten universum kommunicerar med dig på och du börjar uppleva dem mer och mer ju längre du kommer i ditt uppvaknande. Och ibland behöver du inte ens skänka allt för stor uppmärksamhet åt synkroniciteten, det är bara en fråga om att inse att det är något MYCKET STÖRRE som händer bakom kulisserna; något som är mer djupgående än vi någonsin kan föreställa oss.

Synkronicitet är en direkt koppling till anden och ett tecken på att du är på rätt väg.

 1. Låtar

Har du någonsin märkt att en slumpmässig låt dyker upp i ditt huvud? Eller att en särskild låt spelas på radion? Eller att du hör en viss låttext från någon annans radio? Eller att du hör någon som går förbi dig sjunga en sång?

När detta sker slumpmässigt och du känner en stark koppling till låten du hör är det förmodligen något du bör utforska närmare.

Var uppmärksam på de specifika låttexterna som du hör eftersom det kan finnas ett meddelande till dig i dem. Om det är en bekant låt som din bröllopslåt, en låt som påminner dig om en semester eller en låt som du tyckte om på gymnasiet, tolka då tecknets innebörd från det perspektivet.

 1. Ord eller ett fysiskt tecken

Ett tecken kan vara ett bokstavligt tecken med ord eller bilder på som en vägskylt, affischstavla eller Instagraminlägg som försöker berätta något för dig.

Till exempel, om du har haft det svårt på sistone och du ser ett inlägg på Instagram där det står ”efter regn kommer solsken” så skulle jag ta det som ett tecken på att lita på att allt snart kommer att bli bättre.

Eller om du ser en affischstavla med en palmträd på där det står ”det är dags för en semester” direkt efter att ha funderat på om du inte borde ta ledigt från jobbet, så skulle jag se det som ett tecken på att ta en paus.

Eller så kanske du ser en vägskylt där det står ”sakta ned” och av någon anledning resonerar det med dig, det kan vara ett tecken på att du måste sakta ner i livet och vara mer närvarande.

Återigen finns det så många olika sätt du kan tolka tecken, nyckeln är att följa din magkänsla och inte övertänka det.

 1. Symboler från naturen

Färger, blommor, djur, fjädrar, stenar och kristaller har alla särskilda betydelser. Var uppmärksam på vad du ser, vad du kommer i kontakt med, vad som fortsätter att återkomma i ditt liv och vad du dras till.

Till exempel representerar hökar en förhöjd spirituell medvetenhet och en tid att flyga högt, färgen röd representerar säkerhet, stabilitet och lycka, och en fjäder som faller ner i ditt knä är en hälsning från universum och ett tecken på att dina änglar är nära.

 1. Problem i din kropp

Fysisk smärta, symtom, krämpor och sjukdomar är alla sätt som universum talar om för dig att det är något som är fel. Din livsstil och dina vanor kan orsaka problem, som ryggsmärta från att du sitter för mycket. Detta kan vara ett tecken på att du måste ändra din livsstil och börja bli mer aktiv.

Dock kan sjukdomar också ha andliga orsaker som uppenbarar sig som fysiska tillstånd. Till exempel kan du få utslag av att ”längta efter att komma ur” en situation eller ett förhållande som du inte mår bra av.

Det är klokt att utforska både livsstilsorsaker OCH spirituella och emotionella orsaker till ett visst symptom så att du kan reda ut det. Många gånger när du läker den känslomässiga aspekten så försvinner det fysiska symtomet naturligt.

 1. Bakslag, vägspärrar, omvägar och förseningar

När ditt flyg blir försenat från ingenstans, din intervju ställs in, du blir sjuk, osv. kanske livet försöker föra dig i en annan riktning. Dessa saker är vanligtvis utanför vår kontroll så det är bäst att inte kämpa eller stå emot det, utan att acceptera det och ta det som ett tecken. Det kan vara så att universum utför skadekontroll för att få dig tillbaka på rätt väg. Det kan också vara ett tecken på att din energi är vibrationellt låg och faktiskt skapar dessa bakslag, så du måste ändra din energi och din attityd för att anpassa dig till en högre vibration.

“Var tacksam för stängda dörrar, omvägar och vägspärrar. De skyddar dig från vägar och platser som inte är ämnade för dig.” Suzаnnе Heyn

 1. Allt håller på att rasa samman

Det finns tillfällen i livet när det verkar som att allt håller på att falla samman, och precis när du trodde att livet inte kunde bli värre så blir det det. Din bil går sönder, ditt tak börjar läcka, du förlorar ditt jobb, ditt barn hamnar i slagsmål, din partner gör slut med dig, eller så dör någon du älskar.

När allt i vårt liv faller samman är det ofta en inbjudan att lära sig att släppa taget och att lära sig att ta sig ur formvärlden. Det är en möjlighet till uppvaknande.

Det är också ett utmärkt tillfälle att tänka om och omvärdera hur vi har levt våra liv, se vad som behöver förändras och börja om på ett sätt som verkligen överensstämmer med den vi verkligen är.

 1. Allt i ditt liv flyter och anpassar sig

Det här är motsatsen till att allt faller samman, och här känner du dig inspirerad, mår bra, du är fokuserad, möjligheter dyker upp till höger och vänster, dina önskningar manifesteras, du känner dig ansluten och anpassad, saker och ting bara löser sig på något sätt, och det finns en känsla av att ditt liv flyter på. Det här är ett vackert tecken på att du är i linje med din sanning och att du är på rätt väg.

 1. Alla runt omkring dig gör något som du funderar på att göra eller innerst inne vet att du borde göra

Du vet innerst inne att du borde sluta dricka alkohol och leva en hälsosammare livsstil. Helt plötsligt besöker du din bästa vän och han säger att han precis har slutat dricka. Din bror och hans fru ska sluta dricka nästa dag. Din arbetskamrat berättar för dig hur bra han mår av att inte ha druckit på ett helt år. Dessa är alla tydliga tecken från universum att ”jaaaaa, du borde ge upp drickandet och fokusera på din hälsa!”

Det viktigaste; du bör vara SÄRSKILT uppmärksam på något av ovanstående tecken om de fortsätter att hända om och om igen inom en kort period, eller om de fortsätter att dyka upp genom ditt liv. Uthållighet och upprepning är säkra tecken på att universum försöker säga dig något!

När dessa tecken kommer till dig är det viktigt att inte överanalysera och övertänka tecknet eller försöka hitta en logisk förklaring. När du undersöker det upphör det att vara ett tecken. Universum uttrycker sin intelligens i stor enkelhet; Det är bara våra sinnen och vårt ego som försöker förstå varför, vad och när. Så lita alltid på din magkänsla!

Poängen är att den Universella Anden ALLTID finns där för att hjälpa dig. Den är här för att vägleda dig och ge dig svar. Den är här för att skydda dig och stödja dig. Den är här för att i varje ögonblick påminna dig om att du inte är ensam och att du INTE BEHÖVER GÖRA DEN HÄR RESAN I RÄDSLA, AVSKILDHET OCH FÖRVIRRING.

Universum känner till dina behov INNAN du själv känner till dina behov. Allt du behöver göra är att hålla utkik efter tecknen och LITA PÅ att du blir vägledd och stöttad varje steg på vägen.

Det finns en gudomlig ordning och timing för allt; lita på det. Och slutligen, glöm inte att DU ÄR EN universell ande. Det är ESSENSEN av vem du är. Så i själva verket är det du själv som vägleder dig dit du är ämnad att vara.