Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890 / 21.90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19.90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

.Tillgänglig .Upptagen

[operators]

10 mantran som gör dig stark och modig

Mantran har funnits länge och fungerar på liknande sätt som böner och affirmationer.  Alla dessa tillvägagångssätt kan förändra vårt sätt att tänka – vilket kan påverka hur vi känner oss väsentligt.

Istället för att känna dig orolig inför framtiden, kan dessa helande mantran för mod och styrka, fylla dig med entusiasm som kommer att inspirera dig att vidta åtgärder i rätt riktning. När vi förnyar vårt sinne och sätt att tänka blir strukturen i allt vi gör tydligare och starkare.

Olika sätt att använda mantran

Det absolut bästa med mantran är att de är gratis och finns tillgängliga för dig när du behöver dem.

Börja dagen med mantran

Stå framför en spegel och säg ditt mantra högt fem gånger varje morgon. Se på det som en väsentlig och självklar del av din morgonrutin, lika viktigt som att borsta tänderna.

Skriv

Skriv ner ditt mantra i ett speciellt block, 10 gånger på morgonen och 10 gånger på kvällen. Du kan även skriva ner mantrat på post-it lappar och sätta upp de på ställen där de är synliga – kylskåpet, spegeln, nattduksbordet eller på bilens instrumentbräda.

Påminnelse

Det tar tid att skapa en ny vana, därför kan det vara bra att påminna dig själv om dina mantran. Ställ in påminnelser på mobilen så att du inte glömmer. Med tiden kommer detta inte behövas, då ett nytt mönster har skapats.

Använd mantran när du känner negativ eller nere

Försök att recitera dina mantran i ditt inre så ofta som möjligt, speciellt när du känner dig nere eller negativt påverkad av någon eller något. Gör det när du sitter i bilkön, står i kön i mataffären eller när du tränar.

Hur vet du att mantra ger resultat?

Om du är flitig med att använda något eller några av dessa mantran, kommer du märka en effekt. Du kommer känna dig starkare och modigare. Det är möjligt att inget av dessa mantran tilltalar dig, eller känns rätt för dig. Du kan alltid skriva ett eget eller söka efter ett som du anser passar dig bättre.

Du är den avgörande faktorn för om det fungerar eller inte. Gör du det dagligen framför spegeln, med en entusiasm och gör det till en vana, finns det inget som kommer kunna stoppa dig.

10 mantran för styrka och mod

Läs igenom dessa mantran och se vilket du fastnar för, använd dig sedan av det dagligen.

  1. Jag ser och omfamnar varje utmaning som en möjlighet att växa.
  2. Min inre kompass leder mig till de rätta besluten.
  3. Jag vet att saker och ting kommer att bli bättre.
  4. Jag har universums stöd när jag följer mitt hjärta.
  5. Jag är beskyddad av en positiv energi.
  6. Jag är redo att uppfylla min själs syfte med entusiasm.
  7. De som vågar ta risker, känner aldrig att de slösar bort sitt liv.
  8. Det bästa livet för mig är att följa min själs väg.
  9. Jag vet att efter regn kommer sol.
  10. När jag känner mig vilsen vet jag att universum tar hand om mig.

Förbered dig på positiva förändringar

Nu har du några kraftfulla verktyg till ditt förfogande. Det finns vetenskapliga studier som visar att användandet av mantra-meditation har haft en avgörande effekt på psykologiska obalanser, såsom ångest, depression, stress och ilska.

Se till att skapa ett nytt, sunt och utvecklande mönster med hjälp av ditt mantra.