6 sätt att hantera energitjuvar på.

Vi stöter dagligen på människor som tar vår energi – det kan vara en vän, kollega eller en familjemedlem. Dessa människor är så kallade energitjuvar och suger bokstavligen ut all vår energi och lämnar oss dränerade, trötta och ibland med en huvudvärk.

Det sorgliga är att dessa människor oftast inte är medvetna om hur de påverkar oss. Deras intention är givetvis inte att suga ut vår energi, de följer bara sin sanning och har sina förhållningssätt till livet, men deras energier tar över våra energier.

Varje dag stöter vi på energier som inte är våra egna då vi lever i ett hav av rörliga energier. Vissa energier lyfter oss och våra egna energier, till exempel:

Naturen, barn, skratt eller vår älskade.

Energitjuvar har dock en motsatt effekt.

Identifiera din energitjuvar.

För att skydda dig själv från energitjuvar, måste du först lära dig att identifiera dessa. Vem blir du alltid trött, dränerad eller negativt påverkad av?

När du har identifierat personen följer du dessa 6 steg:

  1. Bestäm dig för hur mycket tid du ska ge personen. Hur ofta ska du träffa personen i fråga?
  1. Vi lär människor hur de ska behandla oss, därför är det viktigt att du ser över dina gränssättningar. Om du är okej med att höra en person klaga över någonting, då kommer den personen fortsätta att klaga över saker och ting med dig. Försök att styra om kommunikationen till något positivt.
  1. Detsamma gäller omvänt, spendera mindre tid på att klaga och negativt prat. Kom ihåg att även du kan vara en energitjuv i någon annans ögon.
  1. Ta ingenting personligt, kom ihåg att personen i fråga följer sin sanning och du behöver varken hålla med eller säga emot.
  1. Hitta olika sätt att hålla din vibration och energi på höga nivåer med hjälp av meditation, salvia, stenar och kristaller samt eteriska oljor.
  1. Be universum om beskydd genom att visualisera hur du omsluts av en ljus energi, där ingenting negativt kan komma igenom. Kom ihåg att även våra intentioner är energi, vilket innebär att ju mer du tror på att du är beskyddad, desto starkare skydd får du.