Unakit – Skapar balans i din känslomässiga kropp.

Unakit är uppkallad efter Unaka-bergen, där den först hittades. Den har även hittats i Zimbabwe och Schweiz.

Unakit är en av naturens mest helande kristaller för hjärta och sinne. Med sin lugnande gröna färg tillsammans med de omtänksamma och passionerade rosa inslagen höjer den frekvenserna för kärlek, medkänsla och vänlighet. Den skapar balans i din känslomässiga kropp.

Unakit hedrar och symboliserar den grekiska gudinnan Gaia. Född direkt ur kaos var hon den första varelsen som dök upp under skapelseprocessen. Hon hedras som om hon vore jorden själv – Moder Jord.

Unakit lyfter din energi när du är nere och frigör djupt sittande känslor på ett mjukt och skonsamt sätt. Den eliminerar sakta men säkert dåliga vanor, tankar och mönster som inte längre gynnar dig. Har du svårt för att vara ”här och nu”, är detta stenen för dig.

===Köp en egen Unakit här===

Den främjar sunda relationer genom att balansera alla slags känslor. Ska du ge dig in i ett samarbete med en god vän? Då är Unakit bra att ha, då den gör att du på ett enklare sätt kan hålla isär vänskap och affärer.

När du placerar stenen på ”ditt tredje öga”, främjar den visualisering och öppnar upp dina mediala kanaler.

Dess lugnande gröna färg hjälper dig att bli lugn och få kontroll på känslor som ilska, besvikelser, stress och förbittring. Den gör att du på ett enklare sätt kan sätta dig i ett meditativt tillstånd.

Rosa är färgen för ny kärlek, ny romantik och nya relationer. Den plockar fram och förstärker dina sensuella sidor och kan hjälpa dig att övervinna hjärtesorg.

Budskapet Unakit har med sig är:

Du kanske känner dig osäker på vad som väntar i livet, men att blicka bakåt är inte en lösning. Det gör bara att gamla problem återkommer.

Håll stenen i handen och visualisera en kärleksfull, fridfull och kraftfull framtid!

===Köp en egen Unakit här===