6 tecken på att pengar är på väg.

Alla människor vill ha ett välmående liv, vi vill vara friska och slippa oroa oss. Ekonomin kan många gånger vara ett stort orosmoln. Att behöva vända på varje krona i slutet av månaden är något som de flesta känner igen. Turen ler lite extra mot vissa människor och mindre för andra, men vi alla kan lära oss att se de tecken som universum ger oss på att pengar är på väg in.

Här är de vanligaste tecknen på att du kan förvänta dig ett ekonomiskt tillskott.

Du ser nummer 8 upprepade gånger.

Nummer 8 har alltid haft med sig energin av ekonomisk välgång. I ditt vardagliga liv är det viktigt att hålla ögonen öppna kring vart och när du ser detta nummer. Är du inne i en period i livet där 8:an gör sig synlig på olika sätt, kan du vara beredd på positiva vändningar i din ekonomi.

Du är gravid

En gammal kinesisk legend säger att när en kvinna är gravid, bär hon utöver ett liv även på lyckan. Om du är gravid är det mer sannolikt att du attraherar pengar. Kanske får du under graviditeten idéer på hur ekonomin kan växa.

Insekter i ditt hem

De flesta av oss försöker bli av med insikter som tar sig in i våra hem. I själva verket bör vi istället se detta som ett positivt tecken på att ekonomiska överraskningar kan ligga runt hörnet. Enligt vissa traditioner sägs det att man drar på sig olycka om man till exempel försöker bli av med en nyckelpiga som tagit sig in i hemmet.

Du tappar bort mynt i hemmet

Har du en tendens att lägga ifrån dig mynt lite här och där, för att sedan inte hitta dem? Detta är ett gott tecken – pengar attraherar pengar!

Du ser fåglar

Fåglar är något vi ser dagligen, många gånger tänker vi inte ens på att de finns. Men det finns perioder där de gör sin närvaro lite extra tydlig. Det kan vara en specifik fågel eller flera som söker just din uppmärksamhet. Skräm inte bort dem, de är ett tecken på att lyckan snart är din och att ett ekonomiskt tillskott ligger runt hörnet.

Du hittar ett ekollon

Ekollon är en tydlig symbol för lycka och överflöd. Ser du ett ekollon liggandes på marken, plocka upp det och lägg det i din ficka. Ekollonet har hittat sin ägare och kommer nu bidra till en positiv vändning i din ekonomi.