Just nu är följande rådgivare tillgängliga:

Betallinje: 0939-1890/21,90kr min , Förskott: 08-57860334 / 19,90kr min

Faktura: 08-57860333 / 21kr min

[operators]

Akvamarin – En spegel mellan havens hemlighet och himlens visdom.

Förr i tiden ansåg man att Akvamarin var sjöjungfruns skatt. Den användes som en talisman av sjömän för lycka och beskydd. Den ansågs också vara en sten av evig ungdom.

Namnet Akvamarin kommer från latinets aqua marinus som betyder havets vatten. Den blågröna färgen skapas av järnoxider i stenens kemiska sammansättning.

Forntida siare ansåg att stenen var under påverkan av månen och framtiden gick att skåda bara av att titta på stenen. Även idag använder sig många av Akvamarin för att se in i framtiden. Den bästa effekten uppnås när det är fullmåne. Akvamarin fungerar som en spegel mellan havets hemligheter och himlens visdom, vilket gör att du genom dess energi kan sia om framtiden.

Akvamarinens användningsområden

Akvamarin hör ihop med halschakrat, därför hjälper den dig att övervinna eventuella rädslor för att tala till större grupper eller nya människor. Det hjälper dig även att förbli lugn i stressade situationer. Stenen är oerhört effektiv vid all form av inlärning då den främjar logiskt tänkande. Den gör dig uthållig och disciplinerad.

Som en kärlekskristall, hjälper Akvamarin två personer som har totalt olika livsstil att komma överens så att de kan leva i harmoni med varandra. Akvamarin ges oftast som en kärleksförklaring – ”Så länge jordens vatten flyter, ska jag älska dig”.

Akvamarin är en utmärkt sten att använda vid meditation och stärker dina paranormala förmågor. Den gör att du blir bättre på att se tecken från andra sidan, då stenen förenar olika dimensioner. Vissa hävdar att du kan se din skyddsängel genom Akvamarinen när du håller den mot solen.

Budskapet Akvamarin vill ge dig är: Agera på det som erbjuds istället för att vänta på den perfekta möjligheten. Himlen och haven beskyddar dig.