Beskyddande stenar för ditt stjärntecken

Alla astrologiska stjärntecken har olika stenar knutna till sig. Dessa stenar finns till för att beskydda och förstärka egenskaperna hos varje tecken, så att du som person ska våga släppa fram de egenskaper som du kanske har hållit tillbaka. Dessa stenar fungerar även som lyckoamuletter för dig och hjälper dig i processen att nå dina mål och drömmar.

Bär med dig någon av dessa stenar varje dag, för att ta del av deras energi.

Här ser du vilka stenar som hör ihop med ditt stjärntecken.

Väduren

Du får beskydd från alla röda stenar – rubin och röd jaspis. Dessa stenar stimulerar blodcirkulationen, ger dig mod, ökar din sexuella energi och tar bort mental fysisk trötthet.

Oxen

Smaragden ger dig hopp om framtiden och ett självförtroende. Den gör också att du behåller din koncentration och håller dig lugn. Lapis Lazuli aktiverar din andliga utveckling och stärker din kommunikation.

Tvillingarna

Hematit hjälper dig att vara jordad och stå med båda fötterna på marken. Den hjälper dig att fatta beslut och försvara det du tror på. Topas hjälper dig att bli lugn och aktiverar dina chakran för häva blockeringar.

Kräftan

Dina beskyddande stenar är Månsten och Akvamarin. Månstenen hjälper dig med koncentrationen och gör dig sensuell. Akvamarin hjälper till att balansera och rena kroppen, främst halschakrat som ökar kommunikationsförmågan.

Lejonet

För dig är Rubinen den sten som beskyddar och stärker dig och även Tigeröga. Rubinen stimulerar kärleken och dina sexuella energier. Tigeröga hjälper till att bekämpa låga energier och stimulerar kreativitet.

Jungfrun

Opal för in mer kärlek och medkänsla i ditt liv, samtidigt som den höjer låga energier. För dig är även Topas en sten som ger lycka och framgång, den hjälper dig även att läka gamla sorger.

Vågen

Dina beskyddande stenar är Karneol och Obsidian. Karneolen skyddar och håller borta avundsjuka och ilska och för in ett lugn i ditt liv. Obsidian är utmärkt för företagande och pengar.

Skorpionen

Malakit och Onyx är dina beskyddande stenar. Malakiten absorberar negativa energier och ökar din sensualitet. Onyxen ger dig makt över dina känslor och aktiverar din intuition.

Skytten

Ametist och Sodalit är dina beskyddande stenar. Båda dessa stenar lockar till sig lycka och framgång och håller negativa energier borta. De stärker din intuition och gör att du fattar rätt beslut vid rätt tidpunkt.

Stenbocken

Dina beskyddande stenar är Bergskristall och Fluorit. Bergskristallen neutraliserar all negativitet och ger dig lycka. Fluoriten hjälper dig att attrahera det du önskar och gör att du fattar rätt beslut.

Vattumannen

Dina beskyddande stenar är Opal och Howlit. Opalen skyddar dig mot svartsjuka och hat och främjar framgång. Howliten håller negativa människor borta och för in nya positiva människor i ditt liv.

Fiskarna

Dina beskyddande stenar är Ametist och Citrin. Ametisten är andlighetens sten och hjälper dig att utveckla dina andliga sidor. Citrin stimulerar glädjen i ditt liv och för in dig på vägar som leder till framgång.