Har du en gul aura?

Din aura påverkar varje ögonblick i ditt liv. Genom att öka din förståelse för din aura, får du även en större förståelse för hur människor uppfattar dig. Du kan också få en tydligare förståelse för din egna mönster, både de positiva och de negativa.

Den gula auran och hur den påverkar dig

Har du någonsin fått höra att du lyser upp ett rum när du kommer in i det? Är du känd för din optimistiska inställning till livet, oavsett hur situationen ser ut? Söker dina vänner upp dig får att få råd om livet?

Är svaret ja på dessa frågor, har du troligtvis en gul aura.

Människor med en gul aura sprider en positiv och lättsam atmosfär och lyckas oftast lätta upp stämningen vart de än går. Men det gäller att ha koll på de olika gula nyanserna, eftersom de har olika betydelse:

Ljusgul aura

Den ljusgula auran går att se som en sol som döljer sig bakom molnen. Oftast är denna aura kopplad till en ny början inom personlig och andlig utveckling. Det jämförs oftast med de första solstrålarna som lyser igenom molnen med nya möjligheter och en stor del optimism.
Gul aura

Medan den ljusgula energin är associerad med optimism och möjligheter kan den gula tolkas på två olika sätt.

För det första kan det ses som ren lycka, glädje och självförtroende. En person med en gul aura utstrålar energi och kan lätt lyfta andras stämning. Den andra tolkningen är att se den gula auran som en citron – lite sur. Detta kan innebära att en person kämpar med sin mentala hälsa och det finns en hel del problem som måste lösas.

Gyllengul aura

Gyllengula auror innehas av stora ledare och upplysta lärare. Det är inte bara förknippat med ledarskap utan också andlighet. Människor med denna aura är kända för att inspirera och motivera dem omkring dem.

Den gula auran och personlighetsdrag

Människor med en gul aura har förmågan att se ett syfte med allt som universum ger dem, oavsett hur svårt det kan verka utifrån. En av deras största färdigheter är inte att bedöma händelser utan att acceptera dem som en viktig del av deras resor för deras tillväxt och utveckling.

Några andra drag:

Hög intelligens och en glädje inför ny kunskap.

De har en stor nyfikenhet som leder dem till kontinuerlig utveckling.

Avslappnade och optimistiska inför livet.

En stor känsla av kreativitet – människor med gula auror finner glädje i att skriva, måla, rita och skapa i allmänhet.

Den gula auran och personlighetsdrag

Precis som allt annat i livet har även den gula auran en mörkare sida. Beroende på vissa omständigheter, händelser och känslomässig stress – kan olika nyanser av gult finnas i din aura. Dessa nyanser kan vara en indikation på hyperaktivitet, tunga känslor, svartsjuka eller förbittring.

För att höja aurans vibration kan du vända dig till meditation eller djupandning.

Den gula aurans påverkan på relationer

Oavsett om det är du eller din partner som har en gul aura, finns det vissa tydliga mönster.

Det tydligaste mönstret är ni är oerhört öppna mot varandra i allt. Kommunikationen, humör och intelligens, leder till djupa samtal och glädje.

Den gula aurans påverkan på arbetslivet

Människor med en gul aura strävar efter förändring och blir därför naturliga ledare. De värdesätter sin frihet högt och passar sällan in i 9-5 jobb.

Om du har en gul aura är det viktigt att reflektera över vad du behöver från dina kollegor i gengäld. Eftersom du sannolikt kommer att sprida mycket positiv energi är det viktigt att skapa en balanserad miljö som inte kommer att lämna dig utbränd.

Hur får du reda på om du har en gul aura?

Det finns lite olika vägar för att ta reda på vilken färg din aura har.

  • Aurafoto
  • Gå till en healer som kan se din aura
  • Genom meditation